Thursday 12.04.2007 22:27,
Co Tedy koupit?
Jak tak tady ctu, tak vlastne fabia je nejhorsi auto, je maly a slaby motor, co taky cekat od maleho auta s 1.2? Ale co tady ctu, tak by vsichni meli mit auta stredni tridy z bazaru s motorem o obsahu 2.0 a vice, protoze kazdy pise, jak si radsi misto ojete nebo nove fabie koupi za stejnou cenu auto stredni tridy a nadupany, ano ja osobne bych udelal asi podobny krok, ale spousta lidi nechce 2.0, chce auto nove, a na bazaru kdyz hledaji, tak maji pozadavky taky jine nez nekdo, kdo v aute travi mladi. Ja osobne mam rad velke vozy, libi se me auta zacinajici velikosti BME 5, MB E, Audi A6, a skoncil jsem u punta, propastny rozdil, ale za cenu punta byhc sehanl leda tak kasicku nebo stary vrak, mohl byhc se vytahovat ze mam obsah pres 3 litry a jak to natru kazde fabii, ale pod zadkem ybch mel vetsinou hromadu stareho srotu, a dobry kousek stoji vice. Ano kdyz narazi punto se 4 hvezdickami do BMW 5 z roku 1996 tak v tom puntu stejne zarvu a z BMW vyleze jen s odreninama, ale ja chtel auto okolo rou 2000, s nizkou pojistkou, levnymi dily, relativne spolehlive, nizka spotreba a idealni do mesta a na prilehle okresky, a to auto maximalne splnuje. Kdyz jsem ja psal recenzi na Punto, tak nikdo nenadaval na spatny vyber, ze to je maly a ze to nejede, a pritom fabia ma stejny objem a veliksot, akroat vic zere, ale to auto ma stejne zamereni, stejnou cilovou kategorii, proc tedy punto, corsa, yaris atd kdyz jsou tady recenze tak neni kritizovana, ze radsi za tu cenu koupite auto o 2 tridy vetsi? Proc se to objevuje jen u dvou aut? Fabia HTP a Octavia TDI?
respond