anonym posted by:
a k tomuto názoru, či odhadu tě vede co?
nevím, co předchozího kolegu, ale osobně k souhlasu vede svezení s těmito konkurenty. Konkrétně : laguna - pěkný interier, použité materiály a podvozek jakžtak, ale naprosto nelogicky a tragicky mělký kufr. Když jsem ho otevřel, lekl jsem se. C5 - interier pěkný, moc se mi líbilo netradiční zpracování "budíků", ale to je věc názoru, ale Common rail se opravdu musel točit, aby to vubec jelo. Navíc-věc, která mi opravdu vadila, při točení volantem jsem si dole (pevný střed volantu) škrtal rukou o spodní hranu pevného středu a posilovač neměl příliš dobrý účinek. Ptal ses co mě vede k názoru, tak přesně toto. Navíc - žádný z konkurentů nemá tolik prostoru vzadu jako superb. Chvilku jsem dokonce přemýšlel, proč toho prostoru tam je tolik, pak jsem si uvědomil, že asi kvůli ministrům
), když jsem ale přesedl ze superbu do jakékoliv konkurence, vzadu se necítím dobře.
a nakonec mondeo : dost mě zarazilo nekvalitní materiály (působí lacině) na středové konzole, tak nekvalitní, že auto, které mělo najeto 5tis.km, tam mělo velké škrábance
to stejné na volantu, ale mělo dobrý podvozek. Toto bude volba asi pro toho, kde prostě nechce škodovku........