anonym posted by:
Antiškodovkář Zigi se zase projevuje. Ještě že všem normálním lidem se Fábie, natož Superb líbí. Superb je podle mě parádní kočár za skvělý prachy.
Je jasný, že v SRN se na Audi nechytá, ale u nás se zase nechytá Audi na Superb. Resp. nebude se chytat!
Jo projevuji se, žijeme ve svobodný zemi, tak snad můžu říkat co chci.
Jinak právě těm normálním lidem se Fabie II nelíbí, plno znamých mi řekne, že jsou rádi že si koupili ještě tu starou Fabii, tu novou by nechtěli, že je fakt hnusná, já se s tím stotožňuji. Narovinu ti tady řeknu, že ta stará Fabka ještě nebyla tak hrozná a s motorem RS to může být zajímavý povození, ale ta nová? Hmmmm, děkuji nechci!
Ano, Superb je velký kočár za dobrý prachy, nejhorší ale na něm je bohužel nepovedený "korejský" design a za výbavu se bude tučně cálovat!
Samozřejmě že tady bude Superb na tom s prodejem líp jak A6 ( i když do stejný třídy já je osobně neřadím, víc bych to přirovnal k A4 ), jelikož hodně firem je koupí zaměstancům jako firemní vozy, to je bez debat. Při přímém srovnání mezi A6 a Superbem by měl Superb navrch snad jen v ceně a možná i v kufru, v tom je škodovka premiant :o))
Jo a anonyme, co kdyby si psal pod nějakým ( asi ti to mozek nedovoluje, ale třeba se časem zadaří ) nickem? Jako anonym umí psát každý...