0
back

diskuze k tématu: Nejprodávanější MPV - Češi si oblíbili roomster

category of topic classification: česká vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 24.02.2007 03:42,
Již jsem vyhledal odbornou péči a doopravdy to mám vhlavě nějaký špatný, pitrsovi se nemohu rovnat.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 24.02.2007 11:14, RE: bez předmětu
Pepe posted by:
Již jsem vyhledal odbornou péči a doopravdy to mám vhlavě nějaký špatný, pitrsovi se nemohu rovnat.
Tak nejenom Zigi a mufík.martin, i já jsem se dočkal svého klonu. Takže děkuji za jeho noční vyjádření, svoje postřehy s jízdou růmstrem (Plzeň - K. Vary a zpět) jsem shrnul v diskuzi pod článkem o spotřebě Š. Roomster 1,4 16v. Tím bych za sebe rád debatu o autě, které patří mezi miniMPV - pro mě prostě mezi MPV nepatří - (a která se zvrhla v debatu o duševním zdraví) rád ukončil a opustil. Howgh.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 24.02.2007 11:38, RE: bez předmětu
Pepe posted by:
Tak nejenom Zigi a mufík.martin, i já jsem se dočkal svého klonu. Takže děkuji za jeho noční vyjádření, svoje postřehy s jízdou růmstrem (Plzeň - K. Vary a zpět) jsem shrnul v diskuzi pod článkem o spotřebě Š. Roomster 1,4 16v. Tím bych za sebe rád debatu o autě, které patří mezi miniMPV - pro mě prostě mezi MPV nepatří - (a která se zvrhla v debatu o duševním zdraví) rád ukončil a opustil. Howgh.
Auto se mi nelíbí, když si koupím auto, tak se mi musí líbit. Toto je kategorie spíše užitkového vozu, takže na vzhledu asi moc nezáleží. Pokud někdo potřebuje něco takového a věří, že je to lepší nežli zahraniční produkce, tak prosím. Osobně bych do tohoto vozu nikdy nešel, ale je to můj názor a prosím-respektujte ho. díky.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 24.02.2007 11:57, RE: bez předmětu
Šakal posted by:
Auto se mi nelíbí, když si koupím auto, tak se mi musí líbit. Toto je kategorie spíše užitkového vozu, takže na vzhledu asi moc nezáleží. Pokud někdo potřebuje něco takového a věří, že je to lepší nežli zahraniční produkce, tak prosím. Osobně bych do tohoto vozu nikdy nešel, ale je to můj názor a prosím-respektujte ho. díky.
Šakal opět velmi pěkně vystihl komentář na Roomster. Řekl vlastní názor, bez urážek, řekl vše co chtěl a nikoho neurazil. Lidi vemte si z toho příklad jak se dá napsat negativní komentář a odpustiti si slvoa typu VW paskvil a průjemstr atd.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 24.02.2007 12:56, pro mufika.martina
mufik.martin posted by:
Šakal opět velmi pěkně vystihl komentář na Roomster. Řekl vlastní názor, bez urážek, řekl vše co chtěl a nikoho neurazil. Lidi vemte si z toho příklad jak se dá napsat negativní komentář a odpustiti si slvoa typu VW paskvil a průjemstr atd.
hele a tobě to nepříde jako slepený ze dvou? Proč jen já furt mám ten dojem? asi autům nerozumím
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 24.02.2007 14:21,
Od kdy je Roomster MPV??? To jako i Berlingo je MPV? Super, to mám plnou firmu MPVček, možná i ta felda vanplus....když trochu přimouříte oči.... Roomster je fajn, ale MPV to teda neni.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 24.02.2007 15:54, RE: bez předmětu
mufik.martin posted by:
Když ty články po sobě čtu, opravdu jsem asi buzík, mám zvláštní styl, co lidi?!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 24.02.2007 15:55, RE: bez předmětu
mufik.martin posted by:
Když ty články po sobě čtu, opravdu jsem asi buzík, mám zvláštní styl, co lidi?!
Napište mi svůj názor, jaký tu na mě máte!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 24.02.2007 16:55,
Jsem mufik.martin a hotovo a jsem takový. I když je fakt, že jako klučina jsem spad na hlavu.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 24.02.2007 17:23, RE: bez předmětu
mufik.martin posted by:
Jsem mufik.martin a hotovo a jsem takový. I když je fakt, že jako klučina jsem spad na hlavu.
koukám ty úchyle, že tě to ještě nepřešlo pořád tady otravova, stejně na to nikdo nereaguje a mě svými výjevy nerozhodíš.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 24.02.2007 19:50,
Naopak, meriva vyšla o 50 tis. levněji a rozhodně bych šel do ní, nakonec obsadila i první místo ve spolehlivosti a to je jasná volba.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 24.02.2007 19:51,
A už mně tu fakt každý štve, a tím trpí mé ego.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 24.02.2007 22:08, Škodovky
Škodovky se u nás prostě prodávají dobře. Polovina Čechů, když si jde koupit ojetinu, chce škodovku. A to jeden z důvodů, proč si ji kupuju taky. Už mám třetí (vždy ojetou). Vždy když jsem dvě předchozí prodával, stály v bazaru max. tři dny. Když jsem prodával Renault Scénic (r.v. 2001, fakt voňavka, která se jen tak nevidí) stál tam dva měsíce a stejně se neprodal. A to byl za rozumnou cenu a je to auto, který se zas tak špatně neprodává. To stejný s Peugeotem a Mazdou., kterou jsem taky kdysi vlastnil. Vzhledem k tomu, že to měním tak po dvou letech, beru Škodu, protože ji vždycky dobře prodám. Škodovky mají svý mouchy, taky jsem si s nimi někdy užil, ale zas tak hrozný to není.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 25.02.2007 11:46, RE: Škodovky
Vepř posted by:
Škodovky se u nás prostě prodávají dobře. Polovina Čechů, když si jde koupit ojetinu, chce škodovku. A to jeden z důvodů, proč si ji kupuju taky. Už mám třetí (vždy ojetou). Vždy když jsem dvě předchozí prodával, stály v bazaru max. tři dny. Když jsem prodával Renault Scénic (r.v. 2001, fakt voňavka, která se jen tak nevidí) stál tam dva měsíce a stejně se neprodal. A to byl za rozumnou cenu a je to auto, který se zas tak špatně neprodává. To stejný s Peugeotem a Mazdou., kterou jsem taky kdysi ...
Prodejne je vse. Vzdy zalezi na cene. Pokud jsi nemohl prodat peugeot a renault tak je nekde problem. Pravdepodobne cena neodpovidala stavu, stari, vybave atd., protoze zrovna peugeot a renault jsou auta, ktera se prodavaji vyborne. Potom jeste zalezi o jake modely se jednalo. Pokud slo o renault alpine tak je problem jasny
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 25.02.2007 18:13, RE: Škodovky
Radek posted by:
Prodejne je vse. Vzdy zalezi na cene. Pokud jsi nemohl prodat peugeot a renault tak je nekde problem. Pravdepodobne cena neodpovidala stavu, stari, vybave atd., protoze zrovna peugeot a renault jsou auta, ktera se prodavaji vyborne. Potom jeste zalezi o jake modely se jednalo. Pokud slo o renault alpine tak je problem jasny
Myslím, že to napsal Vepř jasně, jaký model Renaultu prodával, tak nechápu co píšeš o alpine? A taky si myslím, že podle textu asi ví co se za kolik prodává, (rok,km,výbava,stav) takže mi tvoje psaníčko přijde trochu pomatené. Je to prostě tak. Když budeš prodávat Škodovku a i přesto, že bude v horším stavu, tak se prostě prodá, prostě je lidi chtěj. Já osobně nevím, proč, ale chtějí je. A můžeš mít fakt dobrýho Japončíka, ale nikdo ho momentálně nechce. Záleží taky hodně na prodejci v bazaru. Dneska už jsou lidi v bazarech docela zkušení, takže doporučují i jap. auta.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 25.02.2007 20:23, RE: Škodovky
Šakal posted by:
Myslím, že to napsal Vepř jasně, jaký model Renaultu prodával, tak nechápu co píšeš o alpine? A taky si myslím, že podle textu asi ví co se za kolik prodává, (rok,km,výbava,stav) takže mi tvoje psaníčko přijde trochu pomatené. Je to prostě tak. Když budeš prodávat Škodovku a i přesto, že bude v horším stavu, tak se prostě prodá, prostě je lidi chtěj. Já osobně nevím, proč, ale chtějí je. A můžeš mít fakt dobrýho Japončíka, ale nikdo ho momentálně nechce. Záleží taky hodně na prodejci v bazaru....
No v bazarech porad doporucuji stale VW. Kamard se ted byl podivat v bazaru na Monedo 2004 TDCI kombi, a hadejte co mu prodejce nutil? Passat 2002 s polovinou airbagu, jinak stav byl pry temer identicky, obe auta serviska, nebourane, atd vsak to znate. Passat stal to same
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 25.02.2007 23:49, roomster
No, ani táto diskusia ohladom kontroverzného vozidla Roomster ma nesklamala. Odohrava sa tu klasika-ako vzdy, ked sa tu objavi Škoda. Na zaciatku stoji "zaujimavy PR clanok" prinasajuci "dôlezite" info a dole je flamewar, v ktorej sa nic vecneho nevyriesi.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 26.02.2007 00:56, RE: Škodovky
mufik.martin posted by:
No v bazarech porad doporucuji stale VW. Kamard se ted byl podivat v bazaru na Monedo 2004 TDCI kombi, a hadejte co mu prodejce nutil? Passat 2002 s polovinou airbagu, jinak stav byl pry temer identicky, obe auta serviska, nebourane, atd vsak to znate. Passat stal to same
On mu toho passata nutil, protože věděl, že je to hrozný shit složený ze tří vraků, přemýšlej ty pako.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 26.02.2007 08:23, RE: Škodovky
tomas posted by:
On mu toho passata nutil, protože věděl, že je to hrozný shit složený ze tří vraků, přemýšlej ty pako.
zaprve bych ocenil, kdyby jsi si odpustil to PAKO, taky ti nenadavam. A za druhe ten passat nebyl slizeny ze 3 vraku, byl nehavarovany serviska a servisovany pouze u VW, takze si prosim nech ty sve vyjevy, kdyz jsi u toho ani nebyl, hlavne ze jsi chytry a vsechno vis a urazis ostatni. Tva inteligence bude asi stejne vykona jako HTP v roomsteru, proste at se snazis jak se snazis vysldek zadny
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 26.02.2007 12:00, RE: bez předmětu
mufik.martin posted by:
Napište mi svůj názor, jaký tu na mě máte!
Kup si novou klávesnici,nějak té staré vynechává "zapalování"jinak pohoda.Zdar
respond
1 2 3

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.