0
back

diskuze k tématu: Škoda Octavia Combi

category of topic classification: česká vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 12.05.2006 21:24, Ještě dotaz na autora...
Rád bych se zeptal, jaké další auto si pořídil Váš otec. Nezlobte se, ale jak jsem rozuměl Vaší recenzi, s tím autem najezdil poměrně velkou porci kilometrů a také ho jako nové pořídil on. Proto předpokládám, že hlavně on má dostatek zkušeností a prostředků pořídit si vůz jaký potřebuje, resp. chce. Pokud byl s vozem spokojen a jako další si koupil opět Škodovku, pak je to pro auto dobrá reklama. Jinak, Vaši recenzi považuji za dobrou.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 12.05.2006 21:35,
Podivná recenze.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 12.05.2006 21:41, Škoda Octavia
Docela pěkně napsaná recenze, ALE se spoustou věcí nesouhlasím. Asi 10 let pracuji s automobili, takže si myslím, že můžu srovnávat téměř všechny vozy.Začal bych tím F.Focusem. Před 2-mi lety můj otec potřeboval naftový vůz, combi, do 4let stáří a do 200tis. Kč. Octavie byli drahé, a tak jsem sehnal Focuse Combi TDI a celou dobu se obával, že to nebude dobré, protože jsem Fordy nikdy neměl rád hlavně kvůli historickému provedení a obtížnému přístupu při jakékoli opravě. Obával jsem se oprávněně. Mé "Forda nikdy" se vyplnilo.Spousta závad, nebudu je rozepisovat. Teď k té Octavii....... /. Bowey
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 12.05.2006 22:08, Škoda Octavie
Měl jsem spoustu vozů, japonské výborné, Opel,Ford katastrofa ,francouzké nebrad,BMWaMERCEDES to bývalo kdysi možná dobré.Fiaty a Alfy asi takto:"rád bych chvíli jezdil ", myslím, bez problémů.Zbývá Škoda, VW a AUDI.Rok mám Octavie Combi 1,9TDI,2000.Naprosto bezkonkurenční vůz mezi všemi, so se týče ceny a poruch.Najel jsem s ní cca60.000km a když pominu gumi stabilizátoru za 300Kč, tak jsem neměl problém a to sní jezdím takovým stylem, že můj dlouhodobý průměr je 7.8 litrů, kdo zná Octavii, tak ví, asi jak.Na spracování interiériéru nemůže nikdo nadávat, za ty prachy.Podvozek na okrskách drží perfektně(17"kola).Takže závěrem.Octavia plně uspokojí velkou skupinu lidí a předčí spoustu mnohem dražších vozů. Však nadarmo neporáží všude ve světě při testech ostatní vozi.Čao Bowey
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 12.05.2006 22:33, RE: Škoda Octavie
Bowey posted by:
Měl jsem spoustu vozů, japonské výborné, Opel,Ford katastrofa ,francouzké nebrad,BMWaMERCEDES to bývalo kdysi možná dobré.Fiaty a Alfy asi takto:"rád bych chvíli jezdil ", myslím, bez problémů.Zbývá Škoda, VW a AUDI.Rok mám Octavie Combi 1,9TDI,2000.Naprosto bezkonkurenční vůz mezi všemi, so se týče ceny a poruch.Najel jsem s ní cca60.000km a když pominu gumi stabilizátoru za 300Kč, tak jsem neměl problém a to sní jezdím takovým stylem, že můj dlouhodobý průměr je 7.8 litrů, kdo zná Octavii, tak...
Ty woe Bowey simte kdo te ucil czeski? :o))) ze slov jako automobili,gumi,vozi ......:o)) a dodelal jsi me se slovem nebraD......DDD
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 12.05.2006 23:14, RE: bez předmětu
Pola posted by:
Podivná recenze.
podivnej pola
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 13.05.2006 05:39, RE: bez předmětu
DEKTR8 posted by:
podivnej pola
to neres kdyz ho to bavi
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 13.05.2006 06:12, RE: Škoda Octavie
Bowey posted by:
Měl jsem spoustu vozů, japonské výborné, Opel,Ford katastrofa ,francouzké nebrad,BMWaMERCEDES to bývalo kdysi možná dobré.Fiaty a Alfy asi takto:"rád bych chvíli jezdil ", myslím, bez problémů.Zbývá Škoda, VW a AUDI.Rok mám Octavie Combi 1,9TDI,2000.Naprosto bezkonkurenční vůz mezi všemi, so se týče ceny a poruch.Najel jsem s ní cca60.000km a když pominu gumi stabilizátoru za 300Kč, tak jsem neměl problém a to sní jezdím takovým stylem, že můj dlouhodobý průměr je 7.8 litrů, kdo zná Octavii, tak...
za 7.8 litrů?!!to fakt asi nejezdíš na půl plynu )) jinak supr recenze!nebudeš ji třeba prodávat po těch rozvodech?:)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 13.05.2006 13:33,
za kolik jsi ji od tatíka koupil?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 13.05.2006 17:32, RE: bez předmětu
Aleš posted by:
Bezva recenze díky autorovi!
Jo, úroveň recenzí strmě stoupá, Primera, Audi 80 a teď Octavia. Tleskám, díky
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 14.05.2006 11:12, Celkem objektivní
Recenze celkem ujde i když oblíbenost vlastního auta bude vždycky zřejmá,ale to je normální.Jen tak dál !
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 14.05.2006 14:12, RE: Ještě dotaz na autora...
MHr posted by:
Rád bych se zeptal, jaké další auto si pořídil Váš otec. Nezlobte se, ale jak jsem rozuměl Vaší recenzi, s tím autem najezdil poměrně velkou porci kilometrů a také ho jako nové pořídil on. Proto předpokládám, že hlavně on má dostatek zkušeností a prostředků pořídit si vůz jaký potřebuje, resp. chce. Pokud byl s vozem spokojen a jako další si koupil opět Škodovku, pak je to pro auto dobrá reklama. Jinak, Vaši recenzi považuji za dobrou.
diky vsem za pochvaly,otec pouzival auto jako nove a byl velmi spokojen,jen mu prestala stacit dvoukolka a vadila tez nizsi svetla vyska,a asi i slabsi motor.Kdyby se delal Superb kombi 4x4 s 2.5 TDI asi ho koupil. Byl jsem s nim na predvadecce allroad Audi,ktere mel koupit ale v te dobe ho postihla nemoc ktere bohuzel nedavno podlehl.Tak doufam ze se ted vozi v kocaru svych snu...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 14.05.2006 20:29, RE: Ještě dotaz na autora...
autor posted by:
diky vsem za pochvaly,otec pouzival auto jako nove a byl velmi spokojen,jen mu prestala stacit dvoukolka a vadila tez nizsi svetla vyska,a asi i slabsi motor.Kdyby se delal Superb kombi 4x4 s 2.5 TDI asi ho koupil. Byl jsem s nim na predvadecce allroad Audi,ktere mel koupit ale v te dobe ho postihla nemoc ktere bohuzel nedavno podlehl.Tak doufam ze se ted vozi v kocaru svych snu...
Pekne napsane...kde by mi udelali to dodatečnému odhlučnění motorového prostoru?Dekuji
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 15.05.2006 20:45, RE: Spotřeba
Wenny posted by:
jo good recenze akorat jak to tak pozoruju ty VW diesely zachvilku budou jezdit za 2l na 200Km ....to mi hlava nebere .......jen je zajimavé,že opravdoví mí kamarádi se při vyřčení slov o spotřebe 4,6l/100 smějí jak malý děcka ......jinak z fotek je vidět že sice béž.kůže není žádný terno ale zas na druhou - interier příkladně udržovaný ........:o)
Spotreba 4,6 je normalni mam stareho golfa uz sest let a spis mne udivuje spotreba 6 = 7 litru to opravdu nechapu .
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 20.05.2006 20:39, Octavia
Mám Octavii 1.9 TDi 81 kw, r.v. 2000 se stejnou výbavou, jako Octavie v recenzi, kromě kůže vše stejné. Zatím jsem s ní najezdil 25.000 km, naprostá spokojenost. S nikým na silnici nezávodím, jezdím za 4,5 l/100 km. Motor má dostatek síly na zrychlování - kdykoli při předjíždění, táhne perfektně odspodu. Měnil jsem akorát olej a 1x stahovací motor bočního skla. Ve firmě máme Focusy 1.8 TDDi 66 kw. Pokud se jezdí podle předpisů, tak rozdíl v kvalitě podvozku Octavie - Focus není příliš znatelný.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 23.05.2006 20:34, ctavia je teda asi sit
Vazeny pane asi mame kazdy jinou predstavu o spolehlivosti ale podle toho co jsem cetl tak octavie jsou srace mam mam nekolikatou toyotu a nyni vlasnim toyotu hiace mam najeto 94000 km a jedine co jsem delal na aute ja 3 vymena oleje a filtr a jednou naftovy filtr a jednou bzduchovy fitr napr brzdove desticky jeste ne to je vse tak asi mame kazdy jinou predstavu naschle
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 23.05.2006 20:34, ctavia je teda asi sit
Vazeny pane asi mame kazdy jinou predstavu o spolehlivosti ale podle toho co jsem cetl tak octavie jsou srace mam mam nekolikatou toyotu a nyni vlasnim toyotu hiace mam najeto 94000 km a jedine co jsem delal na aute ja 3 vymena oleje a filtr a jednou naftovy filtr a jednou bzduchovy fitr napr brzdove desticky jeste ne to je vse tak asi mame kazdy jinou predstavu naschle
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 06.12.2007 13:18, RE: bez předmětu
SET posted by:
dobra recenze, nerozumim ale vyrazu co se deje pod prednimi koly. to kdyz octavie jede tak je ma ve vzduchu?
Zpětná vazba od řízení v mezních jízdních situacích, která se projevuje u některých aut dřív a čitelněji než u jiných.
respond
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.