Thursday 04.11.2010 18:03,
rada
K uvedeným radám.
Xsara se ani náhodou nevyrovná Mondeu. Proti tomu je to malé chrastítko, které drnčí na každé díře a ve větších rychlostech plave. Scenic nebrat, je to snad nejporuchovější auto, co znám (navíc v motorizaci 1,6 je mírně línější). Mondeo, dobrý kup, ale musíte zvážit, zda s takovým křižníkem budete schopen manévrovat např. při parkování. Také jeho cena - za 120 seženete nejspíše hóóódně ojetý kousek. Zdejší radílkové přehánějí, když tvrdí, že za 120 seženete Mondeo 2004 v dobrém stavu. Octavia - tu mám dokonale ozkoušenou, jak I tak II, není pravda, že vzadu není místo, (Xsara nebo Focus jsou na tom úplně stejně), je to robustní auto, byl jsem s ním vždy spokojen a hlavně žádné závady. Jediné mínus je vysoká (a to skutečně vysoká) cena ojetin, díky jejich oblíbenosti. Nejvíce místa vzadu jsem měl ve Scorpiu, tam se dalo na sedačkách i s....., ale kdo by kupoval takovýho mamutíka, že? Takže o místě vzadu to není.
Pro takovou mladou rodinku - Focus, Corolla, M3, Astra........ možná vzhledem ke skutečně nízké částce 120t. by i ta Fabia připadala v úvahu. Ale můj výběr je dán tím, že já nepatřím mezi lidi, kteří nutně potřebují bavoráka, když mají jen omezené zdroje, a tak si koupěj dvacetiletou káru hlavně že s ledvinami na masce.
respond