0
back

diskuze k tématu: Jak řešit vysokou spotřebu u Octavie 1.6i?

category of topic classification: poradna, vše o spotřebě, technické dotazy, česká vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 17.04.2012 21:40, Jak byla ta spotřeba měřena ?
Cituju: "Ubyvá znatelně při jízdě na ukazateli stavu nádrže" ... je to asi blbost, ale co třeba nepřesný palivoměr, pokud se uživatel orientuje jen podle něj ?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 18.04.2012 16:34, RE: lambda, kat. nebo ŘJ
free78 posted by:
měl bych dotaz ohledně palubního počítače - Nevíte někdo, zda ostatní auta (mimo koncern) mají také tu funkci průměrné spotřeby aktuální jízdy? Myslím tím, že nemusím nikde nic resetovat, auto ví, že je studenej motor, tak začně od té chvíle měřit průměrnou spotřebu. Průměrná spotřeba během uživatelem resetovaného období/úseku je tam samozřejmě taky.
Jel jsem totiž s kolegou v Mazdě 5 a byla tam jen okamžitá a průměrná, ale ne průměrná za atuální jízdu. Pokud je tato funkce mimo koncern neznámá...
tím, že nikdo neodpověděl, tak předpokládám, že nemají. To je jediná věc proč se budu příště rozhlížet i po passatu...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 19.04.2012 00:43, RE: lambda, kat. nebo ŘJ
free78 posted by:
měl bych dotaz ohledně palubního počítače - Nevíte někdo, zda ostatní auta (mimo koncern) mají také tu funkci průměrné spotřeby aktuální jízdy? Myslím tím, že nemusím nikde nic resetovat, auto ví, že je studenej motor, tak začně od té chvíle měřit průměrnou spotřebu. Průměrná spotřeba během uživatelem resetovaného období/úseku je tam samozřejmě taky.
Jel jsem totiž s kolegou v Mazdě 5 a byla tam jen okamžitá a průměrná, ale ne průměrná za atuální jízdu. Pokud je tato funkce mimo koncern neznámá...
Pokud by mi někdo dal na výběr mezi O1 a Mazdou 5, tak hausnumero denní průměrné spotřeby je snad asi úplně ta poslení věc, podle které bych se rozhodoval.
respond
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.