David V posted by:
Náhodou, já měl Vectru A sedan a rodinu s dítětem. Vešlo se všechno, ale je pravdou, že přístup k věcem nebyl ideální. A do většího Mondea ve verzi liftback, světe div se, nenaložím víc věcí než do té Vectry. A jako dítě jsme jezdili 120-kou, což je sedan a taky jsme se vešli. A až nebude potřeba vozit kočárek, tak sedan je naprosto dostatečná karosářská varianta obvykle s větším kufrem, než je htb stejného modelu. Já třeba kombíky nesnáším. Raději si v případě většího požadavku na prostor namontuju střešní box.
No 120tka je sice sedan, ale v kufru vzadu má motor, takže 120tka je kapitola sama pro sebe
No uvažovali sme chvíli, že koupíme 626 v sedanu. Ale při praktickém testu v bazaru bylo jasné, že pokud naložím kočárek jako první, tak mám při jeho vyndávání problém. Jinak moje první auto byla 626 v hatchbacku. Teď máme M6 kombi. A co se týče manipulaci třeba s tím kočárkem, tak kombi je pohodlnější a neměnil bych. Ne kvůli litrům, ty má stejné, ale třeba kvůli absenci nákladové hrany. Pokud manželka vyndavá 16 kg kočár, tak je ta nákladová hrana dost znát.