Lexor posted by:
Tak Felicia byla opravena, převodovka byla kompletně vyměněna se spojkou. Celkem oprava za 4 500 Kč vč. práce. Zase na druhou stranu jsou u té nové jinak nastavené převody, takže při 100 km/h točí jen 2 500 otáček za minutu, což je znát na spotřebě, když jedu dálky. Dosud jsem jezdil za 7 l, nyní dálku dám za 6,5 l. Auto má zase další závadu, a sice se občas za jízdy ozývá takové "broukání". Je to fakt občas, nepravidelně. Auto viděli už tři mechanici a nikdo na nic nepřišel. Bylo to i na zvedáku na STK a vše v pohodě.Tento měsíc byl poměrně ve znamení ježdění, přišla i pěkná výplata, takže půlka bokem a půlka na zábavu, rozumějte na výlety. Ono zase do toho auta leju jen benzín....To auto chytá už poměrně rez, zadní dveře, blatníky a lemy. Výfuk taky furt hnije. Ten můj mechanik mi říkal, ať se na to už vykašlu, rez neřeším a spravuji jen fatální závady. Technickou to má ještě rok a půl.
Mechanik má bohužel pravdu. Rok a půl je dost na to, se toho zbavovat. Stejně ti za to nikdo nic nedá, takže dojezdit do konce TK a pak šup ze skály...pardon, na šrotiště.
Jestli ti dělá problém udržovat při životě felicii, pak je jedinou šancí sehnat zase felicii, co má ještě kus života před sebou.