anonym posted by:
V r. 3/1999 jsem koupil feldu 1,3 GLXi 1,3 s MPI. Výbava el. okna a zrcátka, dálk. centrál, rádio, koberečky. Cena 297 t. kč. Základní cena byla asi 267 t. Kč. Přivezl jsem ji domu a provedl další dodatečnou ochranu dutin. Továrně byla sice provedena, ale rychlé práci nevěřím. To je ochrana dutin v podobě pšouků pro zrak. Zaměřil jsem se hlavně na 5 dveře a lemy zadních blatníků. Vymontoval výfuk a nechal metalizovat hliníkem. Zadní díl jsem vypláchl silikonovým žáruvzdorným nátěrem. Měnil jsem ...
Pekne napsáno
Nic proti, ale koupit si nove auto a prvni co udelate je rozebrat ho a dodelat to co na aute od vyroby neni...
Tohle mi prijde jako navrat do komunismu, koupit si auto a hned se starat, aby vydrzelo trochu dele nez jen par let. Prijde mi to, ze jste si za 300 tisic koupil polotovar k dopracovani. Kdybych takhle pracoval v praci ja, asi by me vyhodili.
Dobre to mely osetreny treba Tatry T613, tam bylo primo od vyroby napsano, ze zivotnost karoserie je 5 let, takze se nemuseli o nic starat, 5 let vydrzi jakykoli plech, ikdyz se o nej absolutne nestarate.