PetrX posted by:
No tatík má 1.3 MPI r.v.99 combíka s klimou v LPG
) Dnes najeto 420000 km !!! - je v tom druhý motor, spotřebu má kolem 9l LPG - nedávno jsem v tom jel a dost jsem se zděsil - z venku to auto vypadá celkem solidně, ale co se týče mech. dílů tak je to na rozsyp - řadící páka to je jak losovat rychlosti - kulisa úplně v prdeli, ale kupodivu jsem vždy zařadil přesně co jsem chtěl - motor - LENOCH, LENOCH, LENOCH - předjet kamion tak to chce už kurva dobrou přípravu a pořádně dlouhou rovinku - po...
Recenze docela dobrá a celkem i pravdivá (až na pár drobností). Pravda je taková, že se jedná o velmi jednoduché a celkem odolné auto, ale kdo má trochu motoristického ducha, tak určitě při výběru ojetiny sáhne jinam. Tyto vozy si i jako ojeté drží nesmyslně vysokou cenu, takže to jenom nahrává tomu sáhnout po jiné značce, stejný rok, vybavené a úplně jiné jízdní vlastnosti. Záměrně neuvádím žádnou konkurenční značku, protože by se tady zase strhla válka patriotů různých značek a to nechci.
Na závěr bych chtěl říct jenom tohle: Felicie se tady spousta lidí zastává a nedají na ně dopustit, ale v dnešní době si koupit např. Feldu z roku 2000, za cenu kolem 90 000,-Kč, která v základu nemá ABS,2xairbag, stavitelný volant a sedačky mi přijde fakt pitomost. O jízdních vlastnostech se nebudeme bavit, protože Felicia je prostě krumpl! Pokud se tady zase objeví nějaký chytrák, který mi zase bude psát, jak se mu jezdí dobře s Feldou a že nemám pravdu, tak ať se nejdřív sveze v jiném autě, ono proti 120ce je Felcka fakt dobrá, ale jinak ne.