Pepa posted by:
Krátkou Felicii 1,3 50 kW monovstřik r.v.95 máme v rodině již 10 let, koupili jsme jí novou. Má najeto málo, 77000 km, ale naprosto bez problémů a bez jediné poruchy. Po cca.8 letech a 2 menších nehodách(klasických městských šťouchancích bez narušení podvozku či motoru) začala rezivět v podbězích a blatnících, po opravě a ochranném nástřiku vše OK.
Jízdní vlastnosti bych narozdíl od mnoha nezatracoval, naopak bych řekl, že s ohledem na cenu a rok vzniku této koncepce Škoda s motorem a náhonem v...
Naozaj podarena recenzia...len by som chcel reagovat na chovanie auta na dialnici. Motor 1.3 (50kW) ma sice papierovo dostacujuci vykon, skutocnost je vsak taka, ze v kombinacii s danou prevodovkou ma na 5 prevodovy stupen maly vykonovy prebytok, prakticky pri akejkolvek rychlosti (obdobne aj favorit, fabia 1.4-samozerjme nie VW...) Jeho nedostatok je citelny v kopcoch, vacsom nalozeni atd. A to este nehovorim o hluku od motora v rychlostiach nad 130km/h...samozrejme, ze to moze byt variabilne...zavisi na veku motora, pocte km atd.
Kazdopadne neporovnatelne horsie ako pri konkurencnych motoroch rozvodu OHC.
Somozrejme nechcem hanit Feliciu, mnoho ludi na nu neda dopustit a spolahnivo ich dopravi z miesta A do B...