wumpy posted by:
Když jdu po ulici ani se nemusím otáčet abych zjistil co to jede za mnou za auto. Většinou je to Fabie občas její nějaký koncernový bratříček. Vydává celkem nepříjemný zvuk nelahodící mému uchu.No každému se líbí něco jiného. Je zajímavé, že když se rozjíždí tak jako by se celá třásla. Ten třes jsem zažil při jednom svezení se v tomto autě s tímto motorem. No když dá dohromady někdo těch 250 000 a chce nové auto tak stejně moc velký nemá-bohužel je to všechno jen o penězích.
Jsem ted stastnym majitelem Fiatu Punto II. generace motor 1,2 8V, je to ctyrvalec, a mel jsem moznsot jezdit v HTP te silnejsi verzi a musim rict, ze to neni tak spany, vsichni pisete jak to ma strasny zvuk a zadny vykon atd. Ja ve fiatu rezim klidna jizda jezdim sam nebo ve dvou lidech 5 - 6 litru vice ne ( myslim kombinovane, samo ze v PRaze to zere vic. Ale abych rkel pravdu fiat ma tissi motor nez HTP, vykonove ten 8V se podle me da srovnat nebo je jen o chlup horsi nez to silnejsi HTP. Maximalni rychlost u fiata vidim tak na 160 na rovine, coz jsem jel, ale max by byla tak 170 na hodne dlouhy rovine a sam, ale na slabsi HTP 180? to at si necha zdat, bud to mel z kopce nebo neumi precist tachometr. Jinak HTP vyhovuje lidem stejne jako ostatni mototry 1,2 konkurence k dojizdeni do prace, na nakupy. Ja osobne vlstnim Punto s pritelkyni a mame ho na kazdotydeni dorpavu do a z Pardubic, kde studujeme, domu kde bydlime. Jezdime ve dvou a jsme maximalne spokojeny. Chtel jem puvodne punto 1,8 130 koni, ale ted jsem rad ze ho nemam kvuli spotrebe a pojistce. Jinak samozrejmne na predjizdeni to neni, predjizdet se da dobre na dvojku a na trojku to jeste ujde kdyz ma dost otacek, tak pres 3500 ale na 4 a 5 uz zapomente na predjizdeni, My jsem toto auto koupili pro pohodovou jizdu a maximalne plni nase pozadavky. Kdo chce at si koupi V6 ktera ma skvely zvuk, ale nehanil bych 3 nebo 4 valce nizkeho pobsahu, kazdy si koupi to co chce. My vam taky nerikame proc mate 6V kdyz to zere, vetsi servisni naklady, vyssi pojistka atd. Kazdy potrebuje neco jineho