0
back

diskuze k tématu: Podezřele levná Fabia

category of topic classification: poradna, dovoz vozidel, česká vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 08.06.2006 13:52, maserati
Hej chlapci, fantasticka ponuka! Predam vam najnovsie Maserati za 6000 eruro, jazdila s nim moja babka do kostola len v nedelu, preto ma iba 5000 km, je uplne nove , super nehavarovane, staci ked mi zaslete 2000 euro zalohu na moj ucet, alebo mi zaplatite dve piva. Rozhodnutie necham na vas.

PS - To Maserati je 100% kompatibilne so skoda 120 GLs,- lacne nahradne diely a nizka spotreba...

:))))))
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 08.06.2006 14:59, RE: maserati
bubu posted by:
Hej chlapci, fantasticka ponuka! Predam vam najnovsie Maserati za 6000 eruro, jazdila s nim moja babka do kostola len v nedelu, preto ma iba 5000 km, je uplne nove , super nehavarovane, staci ked mi zaslete 2000 euro zalohu na moj ucet, alebo mi zaplatite dve piva. Rozhodnutie necham na vas.

PS - To Maserati je 100% kompatibilne so skoda 120 GLs,- lacne nahradne diely a nizka spotreba...

:))))))
YEEESSS tak na NE
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 08.06.2006 17:27, pozor!
Hledal jsem tez na strance mobile.de a nasel jsem 5 takovychto inzeratu pred tremi mesici, kdy jsem hledal auto pro sebe - jednalo se o prodej Octavii a VW New Beetle.
Chtel bych vsechny potencielni zajemce durazne varovat - jedna se o podvod, kdy jde 'prodejci' pouze o to aby mu 'kupujici'zaslal v hotovosti zalohu kuryrni sluzbou.
Pro overeni jsem odepsal na vsech pet inzeratu a dostal jsem takrka identickou odpoved o prestehovani prodavajiciho do Anglie.
Vsech pet vozu bylo ve vynikajicim stavu a za neuveritelne nizkou cenu - radove o dva az tri tisice EUR mene nez je bezna cena daneho vozu.
Pozorne si proto prectete varovani ktere Vam zasle spolecnost mobile.de (mobile.cz), kde jste upozornen i na tyto pripady.
Jeste jednou velky pozor pred temito inzeraty.
S pozdravem Karel Muller
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 08.06.2006 23:10, RE: je to podvod
anonym posted by:
Souhlas, nebrat nebrat nebrat!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odepisoval jsem na Hummera H2, rok starej za 13.000 euro, taky pěkná blbost, ty samý canci, bla bla bla, záloha 1500 euro a pak tohle a pak tamto. Nic prostě, je to na mobile.de a to samý se už rozmohlo i na autoscout. Tak bacha lidi. Venku se dá koupit auto levněji, ale o pár stovek, ne tisíc. Zdar
Neni to co to byvalo, ale porad se da sehnat auto v zahranici dost levneji nez u nas. Chce to jen vedet kde. Nebudte naivni. Takove auta samozrejme nejsou na netu. Vetsinou jsou ihned prodane - ani neni sance dat je na net. A hlavně u auta z venku mate daleko vetsi jistotu ze kilometry nejsou stocene a auta obecne jsou tam v lepsim stavu.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 09.06.2006 13:41, RE: je to podvod
Radek posted by:
Neni to co to byvalo, ale porad se da sehnat auto v zahranici dost levneji nez u nas. Chce to jen vedet kde. Nebudte naivni. Takove auta samozrejme nejsou na netu. Vetsinou jsou ihned prodane - ani neni sance dat je na net. A hlavně u auta z venku mate daleko vetsi jistotu ze kilometry nejsou stocene a auta obecne jsou tam v lepsim stavu.
Těchto podivných podezřele levných prodejů je tam mraky! Sám už jsem se málem napálil!
Můj příběh: Audi A4 (2004) za 7900 EUR. Komunikace v angličtině a byl po mě požadován poplatek 3000,- EUR jako záloha. Dokonce mi byl i poslán ofovený ŘP a OP vlastníka a ofocený velký techničák a serviska!!! Pořád jsem ale nechtěl zálohu platit a že si tam ihned dojedu. Telefon mi furt nechtěl dál a pořád dokola mlel jako kafemlejnek o té záloze! Přes telecom podle jeho občanky jsem nasel telefon na něj do Německa a ejhle. Tam kam jsem se dovolal - pán Audi opravdu měl, dohlady seděly, ale Audi prodával za 27500,- EUR a o komunikaci se mnou vůbec nevěděl (ani neuměl anglicky) a byl naštvaný jak jsem se dostal k jeho dokladům! Stejnou pohádku jsem zažil i s Opel Vectra.
Těchto podvodů je na mobile.de mraky! Nejčastěji říkají, že se přestěhovali nebo maji přestěhovat do GB a auto s volantem na pravo je jim na nic. Dále po vás chtějí zálohu a komunikují jen řes mail, vyjíměčně přes mobil. Inzeráty jsou podezřele levné a jediný kontakt je email a uvedené telefony jsou vymyšlené!
CELOU e-mailovou komunikaci a i kopije oněch dokladů stále mám a na přání jako důkaz mého tvrzení je každému zašlu e-mailem. Můj e-mail je commando.tn@iol.cz - SKYPE: Commando.tn
Omluvte chyby, psal jsem ve spěchu.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 09.06.2006 14:08, RE: je to podvod
POZOR POZOR POZOR posted by:
Těchto podivných podezřele levných prodejů je tam mraky! Sám už jsem se málem napálil!
Můj příběh: Audi A4 (2004) za 7900 EUR. Komunikace v angličtině a byl po mě požadován poplatek 3000,- EUR jako záloha. Dokonce mi byl i poslán ofovený ŘP a OP vlastníka a ofocený velký techničák a serviska!!! Pořád jsem ale nechtěl zálohu platit a že si tam ihned dojedu. Telefon mi furt nechtěl dál a pořád dokola mlel jako kafemlejnek o té záloze! Přes telecom podle jeho občanky jsem nasel telefon na něj do N...
Myslim ze spise byjste mel tyto podklady postoupit policii CR, slysel jsem v polske televizi , ze se po techto podvodnicich mezinarodne patra. (byl tam presne uvedeny tentyz zpusob se stehovanim do GB a levnym prodejem auta)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 10.06.2006 00:01, RE: je to podvod
Jiri posted by:
Myslim ze spise byjste mel tyto podklady postoupit policii CR, slysel jsem v polske televizi , ze se po techto podvodnicich mezinarodne patra. (byl tam presne uvedeny tentyz zpusob se stehovanim do GB a levnym prodejem auta)
inac mimoine vo v.britanii sa da auto zaregistrovat aj s riadenim na lavej strane
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 10.06.2006 16:52, podvod
speedfred posted by:
inac mimoine vo v.britanii sa da auto zaregistrovat aj s riadenim na lavej strane
Pridam jeden odkaz.Je to sice ke konkurenci ale mohlo by vam to pomoci http://www.autorevue.cz/Magazin/AR.asp?ARI=3862
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 16.06.2006 00:41, A3 TDI, 2003 za 7800 euro
Ahoj, po precteni clanku me nedalo, nepodelit se i s mou zkusenosti ze zacatku tohohle roku.
Hledal jsem v te dobe i na mobile.de a vsiml si nadherne A3 v plne palbe za nadhernych 7800. Prostym selskym rozumem "too good to be true". Nemcinou moc nevladnu, ale chlapik si nechal rikat Mr. Sinclair, tak sem mu prece jen napsal, abych zjistil, jak to vlastne je.Mezi tim, nez odepsal, stihnul jsem se mrknout na pravidla a postup obchodu prez mobile.de.
Po obdrzeni odpovedi od tohohle vykuka bylo vse jasne.... WIN nebyl, on prave prodava dum v Chorvatsku, casova tisen, posli prez Western Union zalohu, mobile.de za vse ruci.... Pro jistotu jsem do mobile jeste zavolal a nechal si vse potvrdit od nich. /to vite, nechtel sem si tenhle "bargain" nechat ujit, co kdyby prece jenom..../. Hlas na druhe strane dratu me rychle vratil zpet nohama na zem.
Posledni emaily sem se uz jen bavil, jak se kroutil a snazil ziskat zalohu. Co me vsak fascinovalo, byla sofitikovanost jejich falesnych "oficialnich mobile.de stranek" utvrzujicich me, ze vse je v nejlepsim poradku. Temer k nerozeznani!!!! Rad vam je preposlu k prozkoumani a pobaveni, mam je na pamatku ve slozce "fuckers".
ROZUM DO HRSTI A NENALETTE JIM!!! Takovy superkupy proste neexistuji!
kind regards, tomas nicktheirmoney
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 25.06.2006 13:11, poděly
Obecně si dejte na mobile.de a autoscout bacha na týpky, co maj v kolonce prodejce "privat" a vetsinou jmeno napsany malyma pismena, dalsi je nizka cena a platba zalohy pres western union...to uz se sice proflaklo, tak to resi pres spedicni firmu....a hlavne, naucte se nejaky, alespon 2, jazyky vypadame pak jako narod hrozne tupe...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 26.06.2006 14:34, podvod
všem kteří se cítí podvedeni, www.spotrebitele.info
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 27.06.2006 19:01, RE: podvod
Dan posted by:
Dobry den,
jsem ve stejne situaci. Nasel jsem Audi A4 1.8 T Q rok 2004 40.000 km, za 6000 EUR, a opet chtel pres spolecnost a ipres asi 5 mailu neposlal dalsi fotky co jsem pozadoval. "spolecnost" byla http://www.ardelia-trans.com/.
Ted uz vim ze to je 99% podvod, diky
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 28.06.2006 21:53, dovoz aut z eu ..jak na to?
http://www.ikup.cz/item.php?id=155037&product=dovoz_aut_z_eujak_na_to_
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 26.11.2006 03:19, nesouhlas
Takze bylo to presne jak pisete, prvni navsteva mobile.de a svete div se. S fabia 1,9 tdi-pd s klimou nalitane 45 000 km za 4200 eur. tak jsem mu napsal mi odpovedel, tak jsem mu zavolal, a ze mi to fakt dovezou zdarma, o.k. jsem si rek, jsem mu ty penize poslal, tyden nic, tak mu volam a ze auto uz je na ceste po dvou dnech tam fakt stala odtahovka s moji fabkou, jenze ted to prijde.... ze musim jeste zaplatit transport a az potom mi ridic da papiry, karta prazdna, kamosi jsou svorc tak co ted? vzel jsem si pujcku. auto sice mam vsechno probehlo v poho az na ten vyjeb s transportem. Jinak jsem s autem velmi spokojen. I pres to vsechno jsem usetril min 50 000 kc
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 19.05.2008 19:59, DOBRÁ RADA
JAK VUBEC NĚKDO MUŽE S TAKOVOUHLE PÍČOVINOU PŘIJÍT , TY SNAD NEJSI S TOHODLE SVĚTA . BUT MÁŠ IQ TOTÁLNÍHO BLBA NEBO JSÍ FAKT BLB . JAK NĚCO TAKOVÉHO MUŠEŠ VUBEC NAPSAT A PTÁT SE . MUJ NÁZOR JE NEMÁŠ CO DĚLAT . AMNĚL BYS ZAČÍT PSÁT SCIFI. JESTLI VUBEC UMÍŠ PSÁT." MAGORE"
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 19.05.2008 20:02, RE: Kinds regards
denki posted by:
Vy voli kinds regards neni žádnej chlap ale je to v překladu něco jako s pozdravem . Vy machři
SOUHLALÍM TEN KUPEC JE MAGOR.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 19.05.2008 20:04, RE: dovoz aut z eu ..jak na to?
auktion@centrum.cz posted by:
http://www.ikup.cz/item.php?id=155037&product=dovoz_aut_z_eujak_na_to_
SEŠ TRAPNEJ , TEN CHLAP JE KACHNA , A HLAVNĚ DEBIL
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 19.05.2008 20:05, RE: podvod
Dan posted by:
NEJSOU PODVEDENI JEN BLBCI A DOBŘE JIM TAK , MAGORUM
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 19.05.2008 20:08, RE: podvod
Jan posted by:
Dobry den,
jsem ve stejne situaci. Nasel jsem Audi A4 1.8 T Q rok 2004 40.000 km, za 6000 EUR, a opet chtel pres spolecnost a ipres asi 5 mailu neposlal dalsi fotky co jsem pozadoval. "spolecnost" byla http://www.ardelia-trans.com/.
Ted uz vim ze to je 99% podvod, diky
DALŠÍ DEBIL . CO TO PÍŠEŠ TAKHLE SNAD MUŽE NALETĚT JEN OPRAVDOVEJ IDIOT NECH SE PATENTOVAT . PREJ 99/ FAKT JSI MAGOR.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 19.05.2008 20:11, RE: !!!!!! POZOR !!!!!! PODVODNICI !!!!!
JIRI posted by:
POZOR JEDNA SE O SKUPINU ORGANIZOVANYCH PODVODNIKU.
Sam jsem jim malem naletel na OCTAVII - scenar naprosto stejny. Vymenil jsem s nima nekolik mailu. Pote co jsem mel uhradit penize jsem si overil, ze jimi doporucovana transportni spolecnost je na listine "Fake Banks" a na forech jsem nasel radu podvedenych lidi. Je nutno rici ze stranky te spolecnosti ktera ma zajistovat transport vypadaji skutecne profesionalne, ale adresa pobocky v Praze s neexistujici ulici a neexistujicim tel. cislem mne v...
VY CO JSTE NALETĚLI VÁS JE FAKT VÍC . JÁ TOMU ŘÍKÁM . BACILUS DEBILUS .
respond
1 2 3

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.