Friday 21.09.2018 10:40,
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Výměna Golf VI vs Leon 3
Mozem napisat nieco o mazde. Mam sice mazdu 6, ale bude to podobne (podla toho fora). Co viem zarucit je, ze mazda 3 bude urcite lepsie jazdit. Taktiez dizajn je podla mna na mile daleko pred golfom, ktory od verzie 6 len meni predne svetla. Motor Vam neviem poradit, lebo niekto ma rad turbo, iny ma rad atmosferu. Co sa ale tyka spolahlivosti, ak sa niekomu zda 1.4TSI spolahlivy, tak napr. 2.0i v mazde sa mu bude zdat v tomto smere nadpozemsky. Spotreba +- rovnaka. Teraz k tym rozdielom. Ono skor ale ide o filozofiu. Kazda automobilka stavia svoje auta podla inej filozofie. V mazde sa napriklad sustredia na jazdu, motor a vahu. S tymito vecami mozte pocitat, ze budu na spici. To ostatne su miesta, kde sa setrilo. Takze: necakajte ziadny zazracny infotaiment (riesitelne z aliexpress za 200 eur). Dalej antikorozna ochrana. Tu treba zamakat a ratat s tym,. ze po kupe treba preventivne natriet spodok. Dalsia vec je lak. Dobre skontrolovat pred kupou. Skalky najme na red soul zvyknu ist na plech. Po kupe hned folia.. Ak uz nie je. Z mojho pohladu je to o tom, ci chcete riesit chyby motora a senzorov, alebo lak a hrdzu.
respond