Pro ty, kdož spadli z višně, nebo se právě probudili:
1) LPG jako alternativní palivo už se nemomtuje pouze do Š120, Favoritů a podobných strojů. Na západ od nás, ve Francii a jiných vyspělých zemích Lpg čepují běžně taky auta typu A6, Volvo v80, bavoráků ... (V Holandsku na každé čerpačce je i LPG - zastřešené).
2) Mnoho lidí (včetně mě),které znám namontovalo LPG ne proto, že by neměli na benzín , ale pro to, že jsou celkem nasraní na cenu nafty a benzínu a nehodlají tuto zlodějnu ze své kapsy podporovat. Jde o to - investovat a ušetřit a investovat ... Podotýkám, že vlastní ojetá auta v cenách 200 000 Kč a výše.
3) Co z toho plyne? Neopovrhujte tímto palivem, i zde je vidět velký pokrok (sekvence)! Motor to nezkurví - z mé vlastní zkušenosti, naopak je tišší, podmínkou je nechat vše dělat u odborníků. Nejsem ze Strany zelených, mám celkem slušný příjem a na plyn jezdím proto, že cítím, že tak trošku by o tu ekologii mělo jít každému z nás, protože hodně najezdím a hodně ušetřím (dále investuji) ... A jinak jsem vysmátý, užívám si svých +-150 koní a plná nádrž mě stojí 800,--