anonym posted by:
V téhle zemi je totiž trend všude možně, kde se staly havárky montovat dopravní značky omezení na 70km/h, či malovat dvojté plné na nesmyslných místech, atak jsou všichni spokojení, jak se vyřešil problém. Ale aby někdo zapřemýšlel nad tím, že se prostě zaspala doba, celá infrastruktura v pr...., na dnešní provoz ty komunikace prostě nestačí, atak se děje co se děje. A všudemožně omezení rychlosti, či zákazy předjíždění atd. je buzerace řidičů, vytváření kolon, a i zbytečné stresování řidičů a n...
Bohužel musím souhlasit......to co někteří řidiči předvádějí dokáže člověka opravdu vytočit.Mimochodem proč je neučí třeba o používání zadních mlhovek za tmy?Ti č**áci jsou schopni je zapnout v noci i když je trochu mlha a pak jedou a svítí tím 21W světlem do xichtu......copak neví že když jede zamnou auto,je tma a trochu mlha tak je to auto dobře vidět?Já ho vidím i když má mlhovku vypnutou,tak proč to zapíná?V německu je zato pokuta jako hrom, jen tady to prostě nikdo nechápe.A co mě dokáže nasrat je to....že když toho zmetka předjedu a zapnu mu tu mlhovku taky ať vidí jak to "krásně" svítí tak mě zapne dálkové.Bohužel jsem z oblasti,kde je mlha často a tato pro některé řidiče maličkost se tu děje poměrně často.A když někdo jede 15min za takovým kreténem tak to má pak opravdu chuť mu něco udělat.....