Framer posted by:
Jsem z Vysočiny z Havličkova Brodu. Místní dealer nic moc. Pokud tam přijdete v montérkách tak jste vzduch a nikdo si Vás nevšimne. Musel jsem přijít oblečený jako (podnikatel) aby si mě někdo všiml a prodali mi auto.
U garanční prohlídky my paní na servisu řekla předpokládanou cenu 6000 a při vyzvednutí byla cena 11000. Ani my tak nevadila ta cena ale to že nebyla schopná vzít telefon a zavolat, říct že je potřeba vyměnit destičky a stěrače a bude to stát trošku více.
Doufám, že jsi jim to nezaplatil. Já jen to, že mají povinnost uvést na zakázkovém listu předpokládanou cenu za tebou požadované servisní úkony a pokud tato cena přestoupí o více než 10%, mají za povinnost tě informovat a nechat si to tebou odsouhlasit.
Takhle mě parkrát vypekli u Pežot dýlera v Praze, pak jsem přešel k FC a byl klid. Vždy zavolali a oznámili, co se našlo a kolik to bude stát a hlavně, jestli souhlasím s prováděným úkonem.
To, co popiuješ, je otřes a naše chyba, že jim tohle trpíme. Oni si totiž musejí uvědomit, že žijí a profitují z našich auta = peněz a že svých nevstřícným postojem taky brzy mohou padnout na hubu.
Čili klidně bych je - být tebou - zveřejnil, aby další zákazníci měli jasno v tom, kam nemají chodit.