milan1 posted by:
Môj vzťah k renaultu nie je kladný, nikdy nebol, no ak je majiteľ spokojný a auto splňa to, čo od neho potrebuje, nerýpme do neho, zbytočné je vyťahovanie, zbytočne zosmiešňovanie. Možno niekto dokáže spochybniť aj Mondeo...
No, myslím, že jak tady občas píšeme, že jsme se nic nedozvěděli, tak v tomto případě jsme se toho dozvěděli zase až moc. Například sem psát, že kufr je velký nejen na dovolenou, ale i na nákupy, nebo že u sedanu se míň zasírá zadní část vozu? Tak já nevím, ale to mi přijde trochu zbytečné. Trochu jsem se pousmál když jsem četl tu část o té výborné akcelerácii. No, ale vzhledem k tomu, že měl pisatel před tím Fagota, tak to beru, nicméně já bych si to nedovolil napsat a to mám auto, které má 100kw
) Jinak můj názor na Thálii není moc lichotivý, ale kdybych si musel koupit nové auto této třídy, tak bych si ji asi koupil daleko spíš, nežli Fábii, která je zbytečně předražená a myslím, že je to jedna pakáž. Na závěr: po ujetí 50 000km a servisních intervalech po 30 000km, mi přijde servis takového auta na Slovensku docela drahý. Kdysi jsem měl služební Daewoo Lanos a servis po těchto km, ve značkovém servisu mě stál zhruba polovinu a intervaly byly po 15 000km. Ale jiný kraj, jiný mrav
)