Brachy posted by:
Schytas to protoze nectes.
Najezdi 15000 rocne, tzn. nic moc najezd, spis skakani po meste. Na to nepotrebujes multiprvkove napravy ani sametove sestivalce. Proste NEpotrebujes.
Taky maji kocarek a nevim jestli si nekdy zkusila dat kocarek do C4 jak ji tady doporujuces, nebo o tom uz v Autobildu nepsali?
Takze po lopate: Potrebuji auto kam POHODLNE nalozi nejlepe neslozenej kocarek, pricemz najezdi prd a to ve meste.
Pri cenove relaci 140 kkc je 1.6 benzin JEDNOZNACNE a NEJ.
Z nafty uz by se moh...
... milý Brachy měl to měl "schytat" více než já - zdá se že KUSY mého textu vám "vypadly"
NEvím jak jste "došel" k multilink zavěšení a sametovému chodu šestiválců?
NEvím jak jste "došel" k tomu že doporučuji C4?
Onen C-max i C4 byly PŘÍKLADy ... ostatně JAK si "vysvětlujete":
"... nebo jistě mnoho jiných variant" či
"... je-li to nutné, samozřejmě mpvan"
Ostatně i u té C4 jsem na PRVNÍM místě zmínila BENZÍNový motor 1.6 (mají stejných 80 kW - takže PROTOŽE NEČTETE jste to možná "přehlédl/spletl se") - já se tu snad NAUČÍM být "asertivní" ,-)
Takže jste to. NEmoc"milý" Brachy "SCHYTAL" - protože nečtete a Pavel jistě sám Ví, zda ten mpvan opravdu POTŘEBUJE (a NEní co "řešit" - jak jsem OPAKOVANĚ OPAKOVANĚ napsala), či zda "tip" na levnější a z auto pohledu "lepší" vůz pro něj smysl má (či se ho NEtýká).
Mne docela MRZí, že testy v německých Gebrauchtwagen magazínech a česká realita jsou TAK odlišné - osobně jsem se domnívala, že 2 DESETiletí po pádu železné opony si německé a rakouská a .... a česká realita budou kousíček "blíž"
Pěkný den (a dnes se mi WARlčit NEchce - to dělají hlavně skoro JEN chlapečci, to mne NEba - možná místo "SÁHODLOUHÉHO" (kritického) příspěvku (kritizujícího JEN jiný "příspěvek") - jak píše "A4ka" takový příspěvek může "out" a "mimo" působit - jste mohl nějaký vůz mu doporučit (z toho 1.6 benzín se to moc "rozkódovat" NEdá ... redakce zmiňuje benzínový motor u OBOU "soupeřů/variant" - mimochodem těch 15 t. je tak "na hraně" VÝHODNOSTi dieslu, ale naftový motor je zas pro TYP vozu mpvan/autobus apod. "vhodnější" - takže to "JEDNOZNAČNĚ" možná není až tak JEDNOZNAČNÉ - já osobně bych zkusila zdali kočářek NE"padne" do nějakého "normálního" vozu (znám případ kdy na poslední chvíli z TOHOTO DŮVODu "sešlo" z koupě jinak skvělého Lexus IS - bazarového ve skvělém stavu za fantastickou cenu - opravdu JEN kvůli tomu kočářku ... škoda, "náhradní" řešení se praxí ukázalo "kočárkově vhodnější", ve všem ostatním ale HORŠí ,-(
Končím/přepínám a na
Pěkný den (to venku vypadá)