David Hrdlička posted by:
Ano, i o Safranu biturbo jsem se v článku chtěl zmínit. Je ale pravda, že jich je hodně málo, i v zahraničí by se špatně sháněl. Tak jsem jej nakonec vynechal.
Nechápu, proč bych měl Safrana za každou cenu rozmlouvat. Je poruchový, také je ale levný a pohodlný. Každý má jiné preference. Domnívám se, že pokud by nakonec tazatel sáhl po Audi A6 druhé generace, servis by také nebyl nejlevnější a o vzor spolehlivosti se rozhodně nejedná. A to při nejméně dvojnásobné pořizovací ceně. S Primou zat...
Vážený pán Hrdlička
Myslím si že váš článok, mal všetko čo mal mať dozvedel som sa z neho všetko podstatné hlavne o Safrane, o ktorom som nevedel takmer nič, narozdiel od niektorých spoludiskutujúcich som aj všetko pochopil aj napriek tomu, že som Slovák. Mrzí ma ale úroveň týchto diskusií, ktoré niektorí diskutujúci navštevujú za iným účelom ako je diskusia o autách, ( ten príspevok o Slovákoch...) alebo iní korí si prečítajú len nadpis a idú tu vychytávať chybyčky, ktoré si samy vymyslia a ešte začnú rýpať, že fotografie aut, ktoré sú ilustračné sú také a nie iné. No mňa osobne takého kvázi názory nemôžu odradiť od návštevy takýchto portálov, len je mi ľúto týchto národnostných urážok. Toľko môj názor. Chcem sa poďakovať Vám a celému realizačnému tímu, ktorí píše tieto recenzie. Tento portál mne osobne totiž pomohol pri výbere môjho auta. Prajem veľa úspechov
Pietro