0
back

diskuze k tématu: Jaké pohodlné starší auto do 200 tisíc?

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, vše o spotřebě, francouzská vozidla, německá vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 12:02, RE: Alex
anonym posted by:
Jdete makat a nezvracejte tady takové nesmysly, které nikoho nezajímají.
ses blbě vyspal?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 12:29, alternativa?
Hm, takže nějaká jiná alternativa (jak bylo slibováno na začátku článku) asi není...

Všechny ty 7-kové Báwa, A8-ky, S-kové Medvědy, Rovery 75-ky, Scorpia, Omegy, XM-ka, 605-ky, Legendy, Maximy, Xedosy, Camry, Sonaty a já nevím co ještě...

Ach jo (tímto se přidávám ke kritickým ohlasům na článek).
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 12:40, Reakce
To jsou tady zas reakce! Jestli bylo něco špatně napsáno-pak to byl dotaz-auta do 200 000 Kč,třeba Safrane? S tak trochu zvláštně pojatou otázkou se pan Hrdlička vypořádal skvěle. A pokud někomu něco v jeho radě chybí,mohl sám učeně poradit během celého týdne na vznesený dotaz. Ten zřejmě a ani rady ne něj ti chytráci co ted kritizují ani nečetli.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 12:49, RE: Reakce
anonym posted by:
To jsou tady zas reakce! Jestli bylo něco špatně napsáno-pak to byl dotaz-auta do 200 000 Kč,třeba Safrane? S tak trochu zvláštně pojatou otázkou se pan Hrdlička vypořádal skvěle. A pokud někomu něco v jeho radě chybí,mohl sám učeně poradit během celého týdne na vznesený dotaz. Ten zřejmě a ani rady ne něj ti chytráci co ted kritizují ani nečetli.
Hm, tak jestli *skvěle vypořádal* znamená, že na začátku slíbí i alternativy a pak ticho po pěšině, tak pak jo...

Asi jsem se ten newspeak ještě nenaučil...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 13:05, Proč ojetinu?
Není lepší radši nový auto? Za 200 000 jsou jednak miniauta typu Spark, nebo auta na pomezí B/C segmetnu, buď výběhovky typu Renault Thalia Hrbatej či Dacia Logan Dracula Edition. Za 200 000 už budou mít i posilovač, ABS a možná i dva pytlíky. Má to cenu jít do luxusní ojetiny, která se bude častěji kazit?

Iá, Iá, hýk, hýk

Osel

PS: Nejlepší je stejně stříbrná octávka, na hlínách, s TDi atd. Za dvě kila novou bych ji možná bral.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 13:15, RE: Proč ojetinu?
anonym posted by:
Není lepší radši nový auto? Za 200 000 jsou jednak miniauta typu Spark, nebo auta na pomezí B/C segmetnu, buď výběhovky typu Renault Thalia Hrbatej či Dacia Logan Dracula Edition. Za 200 000 už budou mít i posilovač, ABS a možná i dva pytlíky. Má to cenu jít do luxusní ojetiny, která se bude častěji kazit?

Iá, Iá, hýk, hýk

Osel

PS: Nejlepší je stejně stříbrná octávka, na hlínách, s TDi atd. Za dvě kila novou bych ji možná bral.
A kolik pytlíků máš ty, osle? Nejsi nakonec hňup?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 13:17, RE: Reakce
anonym posted by:
Hm, tak jestli *skvěle vypořádal* znamená, že na začátku slíbí i alternativy a pak ticho po pěšině, tak pak jo...

Popř. navržení alternativy.... těch alternativ na takto široce položený dotaz je strašně moc. Těžko se dá poznat jaké je pro tazatele pořadí priorit. Takže kdyby jich autor zmínil pár, určitě by se našli rejpalové,kterým by tam něco chybělo. A vyjmenovat všechny prostě nejde. A na většinu aut,který tě napadnou jako alternativa tady určitě někde nějaký názor najdeš. Proto chápu,že se autor nakonec zaměřil jen na dva zmiňované vozy.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 13:24, RE: Proč ojetinu?
anonym posted by:
A kolik pytlíků máš ty, osle? Nejsi nakonec hňup?
No mám dojem, že kolega kozel, kterýho loni kastrovali, je hňup. Ale řekl bych, že pytlík mu zůstal. Jenom v něm nemá koule. Jak se říká vykastrovanýmu Oslíkovi, to nevím. Nebude to náhodou Slovák?

Osel
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 13:24, RE: Reakce
anonym posted by:

Ano, to je pravda - alternativu jsem nakonec žádnou další neuvedl. Připadalo mi, že tenhle dotaz je tak úzce zaměřen, že to vlastně ani není nutné.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 14:54, RE: Proč ojetinu?
anonym posted by:
No mám dojem, že kolega kozel, kterýho loni kastrovali, je hňup. Ale řekl bych, že pytlík mu zůstal. Jenom v něm nemá koule. Jak se říká vykastrovanýmu Oslíkovi, to nevím. Nebude to náhodou Slovák?

Osel
Ty si len moc Slovákov do huby neber,lebo čo ty vieš či aj tvoj foter nebol Slovák. Ked vy vysedávate v hospode Slováci za vás zaskakujú v ložnici.-)))))))))
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 15:19, RE: Proč ojetinu?
anonym posted by:
Ty si len moc Slovákov do huby neber,lebo čo ty vieš či aj tvoj foter nebol Slovák. Ked vy vysedávate v hospode Slováci za vás zaskakujú v ložnici.-)))))))))
To je možné. Slovák vleze i na oslici... .

Osel
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 15:41, AMEN
panecku to sou teda rady. Nejlip Safrane biturbo)) Tak to preju dotazovateli hodne stesti

Pane Hrdlicko nechtel byste vzit na Prime ten blok autobazar v sobotnim Autosalonu? Ja jenom ze po odchodu pana Lachouta tam doted neni stylova nahrada
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 16:16, RE: AMEN
anonym posted by:
panecku to sou teda rady. Nejlip Safrane biturbo)) Tak to preju dotazovateli hodne stesti

Pane Hrdlicko nechtel byste vzit na Prime ten blok autobazar v sobotnim Autosalonu? Ja jenom ze po odchodu pana Lachouta tam doted neni stylova nahrada
Ano, i o Safranu biturbo jsem se v článku chtěl zmínit. Je ale pravda, že jich je hodně málo, i v zahraničí by se špatně sháněl. Tak jsem jej nakonec vynechal. Nechápu, proč bych měl Safrana za každou cenu rozmlouvat. Je poruchový, také je ale levný a pohodlný. Každý má jiné preference. Domnívám se, že pokud by nakonec tazatel sáhl po Audi A6 druhé generace, servis by také nebyl nejlevnější a o vzor spolehlivosti se rozhodně nejedná. A to při nejméně dvojnásobné pořizovací ceně. S Primou zatím nejednám.... Navíc pan Lachout je těžko nahraditelný
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 17:20, RE: AMEN
David Hrdlička posted by:
Ano, i o Safranu biturbo jsem se v článku chtěl zmínit. Je ale pravda, že jich je hodně málo, i v zahraničí by se špatně sháněl. Tak jsem jej nakonec vynechal. Nechápu, proč bych měl Safrana za každou cenu rozmlouvat. Je poruchový, také je ale levný a pohodlný. Každý má jiné preference. Domnívám se, že pokud by nakonec tazatel sáhl po Audi A6 druhé generace, servis by také nebyl nejlevnější a o vzor spolehlivosti se rozhodně nejedná. A to při nejméně dvojnásobné pořizovací ceně. S Primou zat...
Vážený pán Hrdlička
Myslím si že váš článok, mal všetko čo mal mať dozvedel som sa z neho všetko podstatné hlavne o Safrane, o ktorom som nevedel takmer nič, narozdiel od niektorých spoludiskutujúcich som aj všetko pochopil aj napriek tomu, že som Slovák. Mrzí ma ale úroveň týchto diskusií, ktoré niektorí diskutujúci navštevujú za iným účelom ako je diskusia o autách, ( ten príspevok o Slovákoch...) alebo iní korí si prečítajú len nadpis a idú tu vychytávať chybyčky, ktoré si samy vymyslia a ešte začnú rýpať, že fotografie aut, ktoré sú ilustračné sú také a nie iné. No mňa osobne takého kvázi názory nemôžu odradiť od návštevy takýchto portálov, len je mi ľúto týchto národnostných urážok. Toľko môj názor. Chcem sa poďakovať Vám a celému realizačnému tímu, ktorí píše tieto recenzie. Tento portál mne osobne totiž pomohol pri výbere môjho auta. Prajem veľa úspechov
Pietro
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 17:53, RE: AMEN
pietro v posted by:
Vážený pán Hrdlička
Myslím si že váš článok, mal všetko čo mal mať dozvedel som sa z neho všetko podstatné hlavne o Safrane, o ktorom som nevedel takmer nič, narozdiel od niektorých spoludiskutujúcich som aj všetko pochopil aj napriek tomu, že som Slovák. Mrzí ma ale úroveň týchto diskusií, ktoré niektorí diskutujúci navštevujú za iným účelom ako je diskusia o autách, ( ten príspevok o Slovákoch...) alebo iní korí si prečítajú len nadpis a idú tu vychytávať chybyčky, ktoré si samy vymyslia a...
Já bych teda z pana Hrdličky tak nadšený nebyl, protože jsem čekal kromě zmíněných dvou aut také doporučení nějaké další alternativy, jak sám autor zpočátku slíbil. Ale hold je pátek a to se asi ani v redakci tipcarsu nemaká, jak jinak vysvětlit odfláknutou odpověď?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 18:22, RE: bez předmětu
anonym posted by:
Pane Hrdlicka, ten clanek je fakt super a ty fotky A6 z roku 2005 za 700 000 kc jsou jeste lepsi, doufam ze nedostanete premie, na zacatku clanku je safran uplny srot a audina je super a na konci clanku je safran lepsi jak audi. Vy jste drogove zavisly?
myslím si , že pan Hrdlička objektivně zhodnotil oba vozy. Tazatel preferuje značku Renault, tak bych mu to nijak zvlášt nerozmlouval a konkrétně Renault Safrane za 100 tisíc může při troše štěstí ještě delší dobu dobře sloužit. Osobně bych, ale volil japonské vozy typu Nissan Maxima nebo Honda Legend. Pane Hrdlička, děkuji za hodnotnou recenzi a jen tak dál)))))) linčmajstr
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 18:35, RE: AMEN
anonym posted by:
Já bych teda z pana Hrdličky tak nadšený nebyl, protože jsem čekal kromě zmíněných dvou aut také doporučení nějaké další alternativy, jak sám autor zpočátku slíbil. Ale hold je pátek a to se asi ani v redakci tipcarsu nemaká, jak jinak vysvětlit odfláknutou odpověď?
Vsak on nic nesluboval . je tam napisane ze sa pokusi o srovnaní popr. navrhnutí jiný alternativy. To popr. znamená POPRIPADE. Toto slovo rovnako ako v slovenicne znamená ze urobim jednu vec popripade druhu a nie jednu aj druhu. Ziadne sluby
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 18:41, RE: AMEN
pietro v posted by:
Vsak on nic nesluboval . je tam napisane ze sa pokusi o srovnaní popr. navrhnutí jiný alternativy. To popr. znamená POPRIPADE. Toto slovo rovnako ako v slovenicne znamená ze urobim jednu vec popripade druhu a nie jednu aj druhu. Ziadne sluby
Pietro vy musíte být asi velikým obdivovatelem p. Hrdličky, že se ho tak zastáváte. Osobně jsem od odpovědi očekával mnohem více. Tomáš
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 19:24, RE: AMEN
anonym posted by:
Pietro vy musíte být asi velikým obdivovatelem p. Hrdličky, že se ho tak zastáváte. Osobně jsem od odpovědi očekával mnohem více. Tomáš
Místo toho, abyste uvedli a zargumentovali svoje "určitě nejlepší" doporučení za co utratit 200 000,- kč, tak tady jen tlacháte co všechno tam pan Hrdlička nenapsal. Už je tady 30 příspěvků, ale většina o ničem.
Já bych za ty peníze pořídil například MB řady C kombi ve "foukaným" dvoulitru, kterej je na tomhle webu za 175 tisíc a vypadá skvěle. Bobus
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 11.04.2008 19:26, Řekněte sami co za 200 tisíc koupit!!
Místo toho, abyste uvedli a zargumentovali svoje "určitě nejlepší" doporučení za co utratit 200 000,- kč, tak tady jen tlacháte co všechno tam pan Hrdlička nenapsal. Už je tady 30 příspěvků, ale většina o ničem.
Já bych za ty peníze pořídil například MB řady C kombi ve "foukaným" dvoulitru, kterej je na tomhle webu za 175 tisíc a vypadá skvěle. Bobus
respond
  1 ... 3 4 5

update
you watch this topic

stop watching this topic

similar vehicles on offer:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.