Martin posted by:
) Postpubertální chlapeček si koupí relativně silné auto za 15 000,-Kč a pak s ním ohrožuje celé okolí, znám vás více. Taky dospěješ, pokud se teda do té doby nezabiješ ve svém fáru. Oravdu jsem nikdy 200 km/h nejel-v Německu na dálnicích nejezdím. Ani takouvouto potřebu nemám-to možná pochopíš až budeš starší. Jen si vzpomínám, když jsem před mnoha lety jel ve Favoritu 135 km/h (je to stejně starý a zhruba stejně kvalitní vůz jako R21) a opravdu jsem v něm neměl dobrý pocit-pořád jsem čekal ...
Pane, Vy jste patrně pako! Jako srovnávat R21 s Fanoušem, to je opravdu velká ale velká hloupost. A někomu nutit, že dospěje, když nevíte, kolik je klučinovi let-kolik má najeto, jaké má zkušenosti... Já osobně mám 41, najeto kolme 350tkm, R21 2,2 LB jsem jako cca12 let staré, najeto kolem 2OOtkm /údajně/, já osobně tak 12Otkm, téměř bez prolému /klasika brzdy, náplně, výfuk.../ 2OO to opravdu jede fpoho, a určitě to není na cestě nějak nebezpečně, jako např. i 60km/h jedoucí 12O nebo naskrz rezý prolezlý fanouš. A myslím si, že nejsem v pubertě. Když se člověk a auto stará, a dáámu alespoň tak, aby vůz byl technicky OK, pak není jeho stáří přece problém! S korozí souhlas, spotřeba 2,2 kolem 8 litrů. Motor totiž jezdí téměř v "dieselových" otáčkách. Tak doufám, že už nebude nějaký ichťa porovnávat R21 s Fandem. To je opravdu směšné!!!