0
back

diskuze k tématu: Sporťáky za 100.000,-

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, vše o spotřebě, francouzská vozidla, německá vozidla, italská vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 18.11.2005 19:28, RE: pokuty
petr.. posted by:
Jsem z Prahy, ale v Berlíně pracuji.. Teda nechápu o čem to píšeš?! Trochu jsi mimo mísu, nebo spíš jsi za hranicemi nebyl. Teda, tohle může napsat magor..
Pokud to byla reakce na mne, tak Te mohu ujistit ze mimo misu nejsem (za hranicemi jsem nekolikrat tydne). Akorat jsem nepochopil kde teda zijes. To dojizdis denne 700km?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 20.11.2005 23:15, RE: A co takhle Hyundai Coupe
Kentaur posted by:
A co povite na libivy sportacek Hyundai Coupe do roku 1998? Sice vykon motoru neni oslnujici, ale sve splnuje bezezbytku :). A i cena se pohybuje kolem 100000.
ja mel 100.000 na auto.. a Hyundai Scoupé byla jasna volba.. :)

pac jsem chtel mit neco do rezervy, mit 100tis vcelku tak jdu stejne do scoupe, to novejsi je takovy skoro jako pro zenskou, moc kulaty.. jedine to nejnovejsi ale to uz za 100 mozna uplne rozbourany :)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 20.11.2005 23:22, RE: A co takhle Hyundai Coupe
black_sheep posted by:
ja mel 100.000 na auto.. a Hyundai Scoupé byla jasna volba.. :)

pac jsem chtel mit neco do rezervy, mit 100tis vcelku tak jdu stejne do scoupe, to novejsi je takovy skoro jako pro zenskou, moc kulaty.. jedine to nejnovejsi ale to uz za 100 mozna uplne rozbourany :)
jo a at si kdo chce rika co chce.. na hyundai lidi nadavaj jen dokud ji nemaj :) spolehlivy, jezdim za 6,5-7litru, dost lidi si mysli ze je to novy ale pritom vypada jako starej klasickej placatej sportacek, rizeni je super, podvozek od lotusu, motor vychazi z mitsubishi ale je radne upravenej.. jediny na co pozor je koroze zadnich lemu a neudrzovany a podomacku predelavany kousky jinak je to velmi OK auto! :)
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 23.11.2005 07:43, RE: A co takhle Hyundai Coupe
black_sheep posted by:
jo a at si kdo chce rika co chce.. na hyundai lidi nadavaj jen dokud ji nemaj :) spolehlivy, jezdim za 6,5-7litru, dost lidi si mysli ze je to novy ale pritom vypada jako starej klasickej placatej sportacek, rizeni je super, podvozek od lotusu, motor vychazi z mitsubishi ale je radne upravenej.. jediny na co pozor je koroze zadnich lemu a neudrzovany a podomacku predelavany kousky jinak je to velmi OK auto! :)
Korejské kopie aut mají: laici, ignoranti, důchodci, teroristi a sociálové. Jako malý a levný sporťák doporučuji Ford Puma 1,7i 125k. Je pravda, že podvozek vychází Fiesty, ale je upravený a celé auto je opravdu povedené. Další variantou ke zvážení je i Mazda MX3 s motorem 1,8i V6, ale musí se dobře vybírat. Z japonců je také častá Honda Civic, jejich nevýhodou jsou bývalí majitelé, kteří je upravují (www.tuzing.com) a často nesou stopy po nevhodném užívání. orebita@seznam.cz
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 23.11.2005 21:36, RE: A co Ford ?
Luke posted by:
No, pumu nebart! Je to fiesta coupe. Tzn stísněný interiér a s motorem 1.4 i 1.6 si stejně nezasportuješ. Tak 1.6 má myslím 100ps, ale to je tak všechno. Když "sporťák" od forda, tak bych volil radějicougar 2,5L 170ps. To auto vypadá hezky a ten 2,5l šestiválec celkem drží. Ale čistokrevný sporťák to není.
Moc se navážíš do fiesty, to se mi nelíbí. Jezdím s fiestou X2ri a je skvělá jak v jízdních vlastnostech, tak motoricky. Auto skvěle zrychluje (je malé a lehké) a natře kdejakýho Golfa !!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 23.11.2005 21:54, RE: Moje volba
Yeti posted by:
Z uvedené trojice - bral bych Megana...
Mel jsem Mazdu MX-3, mohu vrele doporucit, sice 1.6 16V V4 neni pro sportovni jizdu atraktivni, ale delaji se i 1.816V V8, k sehnani jsou 2,5. Dobra volba je i Hyundai Coupe - podvozek pochazi od konstrukteru tymu Porsche, urcite spolehlivejsi nez Fiat Coupe-i kdyz atraktivni, ale je to proste Fiat, Opel Tigra ala Corsa, Ford Puma 0, Renaul Megane neni sportak, ale kupatko, copak Skoda Rapid je sportak.. je to sportovnejsi verze 120.. Spatna volba neni urcite Alfa GTV, zapomneli jste na Toyotu Cellicu - to jsou sportaky. -
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 24.11.2005 21:59, RE: Tohle maj bejt sporťáky? :-D
Jirka posted by:
Supra je zastaralá a její provoz přijde na nesmyslné peníze (pokud má být udržována v rozumném stavu) a 200SX je něco tak neskutečně nespolehlivého, že bych raději jezdil autobusem (tedy pokud se bavíme o S13, která je v této ceně. S14 bych bral všema deseti:)). Ono najít v této ceně něco sportovního, co vám časem nesežere peněženku, bankovní účet a trezor je opravdu těžké.

Ta CRX II. generace je docela rozumná volba, ona je to totiž taková motokára, na které se toho nemá tolik co rozbít a kdy...
Supra zastaralá? Ty drndo ,vrat se na písek
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 27.11.2005 00:16, Toyota MR2
zapměly jste tady zmínit toyou MR2 předposlední generace, to je podlemě nejlepší sporťák pro chudý, ideální umístění 2 litru, perfektní rozložení hmotnosti, nádherná karoserie s konkávním oknem, ne nadarmo se mu ve své době říkalo Baby Ferrari kdybych mohl znova vybírat auto šel bych právě do mojí vysněný MR2, má to jenom jednu nevýhodu....skoro žádnej zavazadlovej prostor, a jenom dvě sedačky...ale i to bych klidně oželel kvůli umístění motoru...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 28.11.2005 21:14, RE: Toyota MR2
Tiburon posted by:
zapměly jste tady zmínit toyou MR2 předposlední generace, to je podlemě nejlepší sporťák pro chudý, ideální umístění 2 litru, perfektní rozložení hmotnosti, nádherná karoserie s konkávním oknem, ne nadarmo se mu ve své době říkalo Baby Ferrari kdybych mohl znova vybírat auto šel bych právě do mojí vysněný MR2, má to jenom jednu nevýhodu....skoro žádnej zavazadlovej prostor, a jenom dvě sedačky...ale i to bych klidně oželel kvůli umístění motoru...
A co takhle polo GTI? uz jse se v tom nekdy vubec svezli? malo kterej sportak ma takovej vykon / spotreba ... cena / kvalita ...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 01.12.2005 16:37, RE: Tohle maj bejt sporťáky? :-D
usura posted by:
Supra zastaralá? Ty drndo ,vrat se na písek
20 let staré auto s katastrofálním designem není zastaralé??
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 05.12.2005 07:24, RE: A co takhle Hyundai Coupe
Orebita posted by:
Korejské kopie aut mají: laici, ignoranti, důchodci, teroristi a sociálové. Jako malý a levný sporťák doporučuji Ford Puma 1,7i 125k. Je pravda, že podvozek vychází Fiesty, ale je upravený a celé auto je opravdu povedené. Další variantou ke zvážení je i Mazda MX3 s motorem 1,8i V6, ale musí se dobře vybírat. Z japonců je také častá Honda Civic, jejich nevýhodou jsou bývalí majitelé, kteří je upravují (www.tuzing.com) a často nesou stopy po nevhodném užívání. orebita@seznam.cz
no ty jsi pekny kokot, ty lamo
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 12.12.2005 20:25, Mazda RX-8
Chcel by som vediet,ci ma niekto skusenosti s Mazdou RX-8.Mne sa velmi paci,no nepoznam jej prednosti a nedostatky.Budem vdacny za kazdy postreh.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 13.12.2005 17:31, RE: Mazda RX-8
Francesco posted by:
Chcel by som vediet,ci ma niekto skusenosti s Mazdou RX-8.Mne sa velmi paci,no nepoznam jej prednosti a nedostatky.Budem vdacny za kazdy postreh.
Pravidelny servis u autorizovaneho prodejce. Ale pod 800tis. se nehnete. Motor ma take "omezenou" zivotnost a drahou udrzbu
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 15.12.2005 10:35, RE: Mazda RX-8
M posted by:
Pravidelny servis u autorizovaneho prodejce. Ale pod 800tis. se nehnete. Motor ma take "omezenou" zivotnost a drahou udrzbu
Myslite to tak,ze nemam kupovat nic pod 800 tisic,alebo ze sa nenajde nic pod tuto hranicu na trhu?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 15.12.2005 11:36, RE: Moje volba
JD posted by:
Mel jsem Mazdu MX-3, mohu vrele doporucit, sice 1.6 16V V4 neni pro sportovni jizdu atraktivni, ale delaji se i 1.816V V8, k sehnani jsou 2,5. Dobra volba je i Hyundai Coupe - podvozek pochazi od konstrukteru tymu Porsche, urcite spolehlivejsi nez Fiat Coupe-i kdyz atraktivni, ale je to proste Fiat, Opel Tigra ala Corsa, Ford Puma 0, Renaul Megane neni sportak, ale kupatko, copak Skoda Rapid je sportak.. je to sportovnejsi verze 120.. Spatna volba neni urcite Alfa GTV, zapomneli jste na Toyotu C...
V8 ????Ses si jistej??
Hyundai urcite neni spatna volba a je jich na trhu docela hodne!!
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 15.12.2005 13:37, RE: Toyota MR2
Jasp3r posted by:
A co takhle polo GTI? uz jse se v tom nekdy vubec svezli? malo kterej sportak ma takovej vykon / spotreba ... cena / kvalita ...
V polu GTI jsem nejel, ale vím, že má 1,6 16v se 120 ks, což není špatné, ale na jízdu je lepší asi saxo VTS/106 GTI, které mají také 1,6l a také 120 ks, ale jsou lehčí a podvozkově určitě vyváženější.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 18.12.2005 21:01, RE: A co Ford ?
anonym posted by:
Tak mi řekni, kde chceš Cougara sehnat, když se dělal asi rok a půl a nikdo ho nechtěl, ale jinak je to hezký auto a motor 2,5 je asi jeden z nejlepších V6 motorů .
mam jednoho 2.5 je to krasa
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 29.01.2006 20:39, RE: A co Ford ?
Luke posted by:
No, pumu nebart! Je to fiesta coupe. Tzn stísněný interiér a s motorem 1.4 i 1.6 si stejně nezasportuješ. Tak 1.6 má myslím 100ps, ale to je tak všechno. Když "sporťák" od forda, tak bych volil radějicougar 2,5L 170ps. To auto vypadá hezky a ten 2,5l šestiválec celkem drží. Ale čistokrevný sporťák to není.
No a zapomněl si na to hlavní co fiesta nemá a nikdy něměla a to motor Zetec 1,7 16v s proměnným časováním sacích ventilů, na němž spolupracoval Ford s Yamahou. Má výkon 125 koní a myslim, že má velmi sportovní charakteristiku, nehledě na to, Puma má s fiestou sice společný podvozek, ale úplně jiné odladění, včetně sbíhavosti, odklonů, uložení ramen a stabilizátoru apod.Mimochodem fiesta od roku 1996 je malé auto s nejlepšími jízdními vlastnostmi.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 12.03.2006 18:38, RE: Riccardo
Lubik20VT posted by:
Se nezlob, ale Fiat Coupe 20 V Turbo je sporťák ať si říká kdo chce co chce, chápu že jestli máš na účtě 10 milionů a v garáži Gallardo, nebo F430 tak ti coupé nepřipadá jako sporťák, ale ukaž mi auto který jede 250 a v zatáčkách se nenaklání jako autobus....a není prošpikovaný elektronikou jako většina supersportů....to jen ubíjí pocit z jízdy....jo a seženeš ho do kolem 150-200 tisíc a neni to 15 let stará rezatá šunka...
VW CORRADO VR6-to je sportak,a tvuj Fiat Coupe na to nema
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 14.03.2006 23:16, RE: Riccardo
anonym posted by:
VW CORRADO VR6-to je sportak,a tvuj Fiat Coupe na to nema
Jo VR6, to je klasa, ale má velkou spotřebu, Motor má rád 98 oktanový benzin a hlavně u nás je většina VR6 zvrakovatělá, dále se u VR6 rychle opotřebovávají brzdy, nadměrně trpí přední náprava.Já osobně bych Corrado bral, ale ne VR6, ani G60, ale verzi 2,0i 16V, která je, co se týče nákladů a spolehlivosti jasně volbou číslo 1.Jinak některé díly se na VR6 dost obtížně shání.Vím, že mi ted budete tvrdit, že 16 v je slabá, že to není žádné dělo apod.Ale tohle jsou jen řeči, protože nikdo nekrade.
respond
  1 ... 3 4 5

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.