anonym posted by:
A už je to zase tady; blonďatá obdivovatelka Seba Loeba (jinak favoritka závodů Hamburg - Mnichov) se chvástá, kterak to se svým žabožroutským bolidem natřela nějakým troubům. Jednou Ti snad ta Tatra (doufám, že ne 603, to by byla škoda) tu cestu zkříží a zarazí Ti ty Tvé Prady víš kam. Takových "závodnic" následně se klepajících a bulících ve škarpě jsem už viděl dost.
Bylo-li by možno specifikovati V ČEM JSEM SE CHVÁSTALA? Nebo za "chvástání", neznámý anonyme strachující se pod svůj výpad podepsat, považujete informaci o tom, že do prudšího dálničního stoupání je benzínový třílitrový šestiválec "svižnější" než naftový čtyřválec o objemu necelé dva litry? Nu, já nejsem žádná odbornice, ale tak to prostě je, a mne to nepřekvapuje (a to jsem blond!). Vás opravdu ano?
Slovo "žabožroutský" je takové vulgární, až urážlivé, prostě nevhodné (mimochodem tamní kuchyně tu českou výrazně předčí).
Nejsem závodnice a nemyslím, že kdy budu, a vůbec druhá půlka tvého příspěvku je hloupě urážlivá - nic víc.
PS: Ano Seb Loeb je bez diskuzí velmi nadprůměrný řidič.
Kylie