citation:
reakce na: Pavlik, 03.10.2019 21:22 (Je úsměvné mluvit "zasvěc ...)
Ahoj měl jsem Focus II fl 2009 1.6 74kw tři roky a nyní mám druhým rokem Megane III 2009 1.6 74kw a narovinu, na okreskách podvozkem Focus neujede Meganu ani náhodou. Navíc měkčí naladění je skvělé odladěno, Megane se nenaklání a cestující chrání pře českými cestami o dost lépe než Focus, ten je tvrdý už s R16 ..
Chleba se láme až tak nad 160km/h, tam Focus stále působí jakoby se nic nedělo a Megane mírně už znejistí, ale za mě - na co mi to je, do Německa nejezdím
Ve Focusu jsem si užíval jako řidič a trpěla rodina, v Meganu jsou všichni spokojení. Sedadla jsou další kapitolou, Focus jaksik šetřil až moc
Když pak ještě v Meganu kartou nejen zamknu dveře, ale automaticky se dovřou všechna okna, startuji klíčkem a světla se rozsícejí pomalu s nabírající intezitou. Ptám se, na co mi je Focus II? Na co mi je Golf V ?
Megane nerezene, nic fatálního se nekazí a ještě je pohodlý s neotřelým dizajnem
Plastové blatníky jsou právě skvělá věc, kdo parkuje ve velkoměstě jako já, ví o čem mluvím. Na crash testy to nemá tak velký vliv. Focus je o vlásek lepší, ale pořád je Megane mezi lepšími.