Monday 07.11.2011 22:19,
renault laguna 2,2dci , r.v.2005 facelift
Renault jsem koupil rok starý, měl najeto 30000km (jako zabavený leasing). Byl to vůz v max.výbavě s navigací kompletně v elektrice. Při koupi jsem se ptal proč je na vůz tak velké sleva, zda mu něco chybí a bylo mi řečeno, že je OK jenom že je to Renault a pokud se nebojím tak že mu nic není. Risknul jsem to a šel jsem do toho. Najel jsem necelých 100000km za 3 roky s prům. spotřebou do 7,5l/100km. V podstatě jediný problém za celou dobu byl nastavením světel (auto nastavení pomocí senzorů, které asi 3x měnili). Jinak auto jezdilo zcela bez problémů, jen výměna oleje, filtrů a ve 120t. rozvody. Motor super s vysokým kroutícím momentem. Slabinou je jen podvozek, který je na nerovnostech velmi nestabilní. Ale auto můžu doporučit. Servisoval jsem jej v Renault servisu Auto Kout a zde mi potvrdfili, že auta po faceliftu od 12/2005 jsou se spolehlivostí zcela jinde než jeho přechůdci. Ještě dnes mně mrzí, že jsem auto prodal, protože jeho cena v r.2010 vůbec neodpovídala kvalitě (prostě Renault).
respond