Rover623 posted by:
Doufám, že kromě výměny těch světel bylo učiněno i těch několik malých úprav aby neoslňovala. Nebo je autor další z kategorie "bezmozků" kterých je na našich silnicích pořád dost, které zajímají jen to aby oni viděli co nejlépe (v noci), ale že oslňují pomalu i protijedoucí auta na dálnici je jim jedno
Nevím, jak svítí stará Laguna, ale já jezdím dost často v noci a mám velké problémy se svítiči xenonáři. Často mě oslepí ve zpětném zrcátku někdo takový, až si říkám, jestli nás chtějí výrobci aut jednoho po druhém odrovnat vyřazením zraku a vysláním Trifidů jak ve slavném románu Den Trifidů.
Ale k věci. Poté si počkám, až mě svítič předjede, jen abych se podíval, co je to za auto. V 90% jde o Audi či BMW, nejlepší oslepovači jsou pak logicky výše posazené kousky jako Q7 či X6.
A to už vůbec nehovořím o poslední novince, koncových a hlavně brzdových LEDkách, které u Audin oslňují také slušně.
Takže na nějaké Laguny bych se, pane kolego, vůbec nezlobil. Ty jsou rády ,že vůbec svítí.
Celkově se dnes výrobci ženou směrem: co největší, nejsilnější a nejsvítivější auto, protože já já já jenom já a po ostatních je mně ho.......