Šakal posted by:
No musím přiznat, že jsem dneska asi trochu přetaženej. Nerozumím některým věcem: na jednu stranu jsem se od "profesionálního dělače aut"dozvěděl, že jsou origo díly a práce ve Francii přeukrutně drahé. Na druhou stranu jsem, ale vyčetl v dalším příspěvku, že vozí díly z Francie a že tam jsou za babku. Osobně bych do takových kšeftíků nešel a auto bych si od takových "dělačů aut" taky nekoupil. Kdo má chuť, prosím.
Osobně jsem si dal za cíl zbavit se té 106ky, co jsem neuváženě koupil loni m...
Šakale, asi sem to špatně vyložil. Originál díly a servisy jsou extrémně předražený. Např. třeba čelní sklo tam stojí 1840 eur!!! A voni jsou francouzký lidi dost nešikovný a proto pro ně nabouraný auto znamená značkový servis a orig. díly. Přitom na vrakáčích toho jsou haldy, ale oni si to nekoupí a i kdyby, tak si to stejně neumí spravit. Nechci je urážet, ale pro mě jsou to prostě kopyta. Kromě toho, nedivím se vám, že by jste si clio nekoupili, ale to řikáte vy, co maj trochu přehled. Ale my to neprodáváme takovejm týpkům jako jste vy. My to prodáváme důchodcům nebo ženskejm. A kdo řiká, že jim vykecáme, že taháme jedno auto za druhym. Pro ně jsme prostě lidi, kteří se chtějí zbavit svého autíčka. Ale nejdůležitější prostě pro nás je, že se to prodává. To je přece priorita.