Renda28 posted by:
Ta jízda kolistů rameno na rameno jak píšeš, mi přijde v pořádku pokud to má nějakej řád. Jak jsem se zmínil na kole najezdím hodně a když jedem s partou trénink 150km, tak není na škodu si sem tam pokecat, ovšem na cestach teré to umožnují, určitě ne do kopce na uzké silnici při rychlosti 18km/h. A přece se najde auto které i na extra široké silnici kdy v protismeru nic nejede a vy jedete 55km/h dva vedle sebe vymáčkne díru do volantu a vytluče si díru do čela......
Petr-Tipcars: Hm, tak ja potkavam obcas i ty, kteri jedou rameno na rameno na uzke silnici, ohlizeji se a svete div se...kdyz za sebou vidi auto, jedou dal rameno na rameno. ja jsem se casem propracoval do stavu, kdy me opravdu nebavi predjizdet na stiraci los, takze jen mirne vytocene jedu dal za temi sportovci a cekam si cekam na rovinku nebo zatacku, do ktere bude videt, pak radim za dva a prerusim jim na chvili jejich koloušský rozhovor hlukem sveho vytoceneho...motoru...holt jsme ta cyklisticka velmoc, nekde ti talentove rust musi a jak koukaj na ty Tour de..., tak jsou zrejme zvykli, ze kazde vozidlo je podpurny doprovod...