free78 posted by:
Zdeny60 posted by:
Měření hluku - speciálně motorkářům. Na místě sebrat všechno včetně motorky a tu hned sešrotovat. A motorákřovi napařit flastr, ze kterýho se do konce života nevylíže. Pro to, co jsem napsal, mám svůj důvod.
/smazáno admin/ Nedokážeš si svoje mindráky s ostatními lidmi vyřídit osobně, tak vyžaduješ ať onu špinavou práci za tebe udělají politici s límečkem a v kravatě.
Než to admin smazal, tak jsem stačil freeho výlev přečíst. Mám k tomu jen toto:
milý free78, neznáš mě, takže nemůžeš soudit. To za prvé. Za druhé, platím řádně daně a pravděpodobně o dost vyšší, než ty. Tudíž mám právo ze svých daní požadovat, aby objektivní problém, který se někde objeví, a který nemohu jakožto jedinec řešit sám, vyřešila například policie, nebo tebou zmínění politici.
A k vlastním motorkám jen stručně. Začnu tím, že neházím motorkáře do jednoho pytle. Mám mezi nimi mnoho přátel, většinou z mé věkové kategorii, do které ty zatím nespadáš a věř, že jde o lidi s jedním i více VŠ tituly, takže žádní s IQ-25 a většinou jde o lidi, co ve svém věku mohou ukázat, co dokázali. Tím narážím na to, že tito lidé to mají v hlavě srovnané a vědí, co mohou a co ne. Například ani jeden z nich by si nedovolil a v praxi ani nedovolí, aby v neděli v pravé poledne lítal na motorce v obytné zóně rychlostí, která by se těžko obhajovala na silnici, natož zde. Nikdo z nich si nekrátí kratochvíle bezdůvodným hlukem v chráněných krajinných oblastech, kam patří lokalita, jež jsem zmínil kousek výše. Ani jeden z nich - si myslím - by se bezohledně necpal mezi stojícími auty zprava, nebo zleva, jen aby první vyrazil z křižovatky, nejlépe po zadním a předvedl se 16tkám, které se beztak ani neohlédnou. Když si to všechno v hlavě srovnáš, tak sám uznáš, že řada z motorkářů se na silnicm nechová tak, jak by měla a zejména, obtěžuje lidi. Agresivním chováním, hlukem, bezohledností, plné čáry jim nic neříkají atd...Protože sám jsem měl co do činění s velmi ohleduplným motorkářem před cca 3 týdny, následkem jehož chování mě stála orava auta vyhozených 5 tisíc spoluúčasti, tak si za svým stojím. Bohužel, dotyčný neměl v sobě kus cti, aby mi za stěrač strčil kus papíru s kontaktem a zaplatil mi škodu (mj. 13.000,-) ze svého POV. Takže toliko můj pohled na motorkáře.