eftik posted by:
Nissan je urcite taky dobra volba. Xsara,tak s tou nemam zadné zkušenosti,jen kámoš mel 1,4 16v a kdyz mela cca kolem 200tisic nalitano,sla z domu kvuli vicero porucham. Zajimave je,ze pokud mrknes do Nemecka, ceny za hondy jsou pomerne adekvatni...to co v nemecku sezenes za 65 tis. vcetne litych 16" u nas stoji 95tis. Takze ty ceny za Hondy jsou urcite v CR nadsazene. Jinak Accord r.v.95 obsah 2,3 160koni poruchy zadne,jen asi ne shodou okolnosti zlobil origo alarm a imob.Jinak jen spotrebni ve...
Kdyz kouknes tady na inzeraty tak ty ceny hond jsou proste nekde jinde. A co se tyka servisu, cena hodiny v Praze (achjo) je vetsinou 700-900. Tak s tim radsi jezdim do Usti ale ani to neni vsespasny. Kvuli tomu vrzani jsem vystridal tri znackovy servisy a ani jeden neni 100% (2x neodhaleno, vymeneno neco jineho, tresti si rek o ty sileny prachy tak jsem se na to vyksalal).
Dalsim drobnym faktem je ze Civik ma kratkej cumak - jakykoliv mensi karambol nebo slozitejsi oprava = strasny prachy. Accord je jina liga i vydrzi.
Xsara neni zadnej zazrak, ale proste chci jen rict ze Honda ma od urcity doby az nezdravou aureolu zazracnych vozu a pritom kdyz porovnavam protipol - Nespolehlivy, liny francouze, tak ten rozidl je malej. (Obe auto porovnavam ve stejny kategorii 90Kkm, 2002-03). Chtel jsem Hondu ale Xsara stala o ca 60k min. Tak co resit.
Az budu mit s xsarou vic najezdeno tak na TipCars zkusim neco napsat.