Josef Černohorský posted by:
Chci si ji taky koupit.Můžete mi napsat více zkušenosti s tímto autem.Díky J.Č.
Mam VC 1,8 viac ako rok a cim dlhsie s nou jazdim, tym som spokojnejsi.Zatial ma vyviedla s miery len serviska po 120 tis, kedy som zaplatil cez 15 tis Kc, aj ked to slubovali spravit do 10. Ale potom ma ukludnil znamy s R Meganom, ktory cvakol cez 20
). Inak auticko super, spotreba za zimu 7,3. Ak chcete predbiehat tak smelo 3 a ziadny strach, stihnete to. Co sa tyka komfortu, tak ten je na velmi vysokej urovni, 2 zonova klima, pohodlne sedadla, uplne super laktova opierka vpredu a rychlostna paka akurat do ruky. Akurat tie ovladace pod volantom...ale zvykol som si. Ked spominam komfort, viem o com hovorim, ¨domov to mam cez 500km po otrasnych slovenskych cestach a je to uplne v pohode, bolesti chrbta alebo stuhlost som este nezazil. A este ku kufru, toho som sa bal najviac. Mam 4 dv sedan a na moje prekvapenie sa mi tam zmestil velky kocik s vanickou, 3 velke cestovne tasky a este dajake prkotiny. Takze ak uvazujete o VC 1,8, tak nevahajte, mozno som mal len stastie na kus, alebo ma to najhorsie este len caka, ale zatial som maximalne spokojny a absolutne nelutujem.