kokot posted by:
Pěkný autíčko. To teda čumím, hovno to vydrží.S tím turbem se mi to nějak nezdá, to jen tak neodejde, to tě v servise dost možná ojebali. Kámoš taky říkal, že byl v servise a žeprej má turbo v prdeli at si nachystá 50 tis., pak mu poradil známej at s tím porichtuje to a to ted nevím ale přesně co to bylo a vyšlo ho to na pár stovek! A to už byl objenanej na výměnu ve značkovým! Anebo další možnost, že jste s tím museli řádit jako prasata, že se to tak celkově sralo, tomu bych se spíše přikláněl....
Jsem teda velmi překvapen rozdíly mezi spolehlivostí sedanu a GTS, sice s tou prasklou hlavou bych to viděl na vytáčení motoru za studena a s tím spojena všechna ta problematika s únikem chladící kapaliny a tak to nelze považovat za konstrukční vadu, to stejné nejspíš s turbem, jelikož zastudena při max. využívání velmi brzo turba odcházejí v každých vozech.
To že je GTS tvrdší a jinak naladěno než sedan vám jistě bylo jasné už když jste ji kupoval a je to tak u hodně sportovně naladěných vozů, že na našich silnicích prostě trpí a s tím jsou spojeny odcházející tlumiče, čepy...atd.
Jinak GTS se mi moc líbí a 2.2DTI je nej motor, co se do Vectry C před faceliftem dával...