Vita posted by:
Jak je to s palubnim počitačem?Koupil jsem Vectru B r.v. 98 s novym radiem a spotrebu tam nemam je tam jen tëplota a datum a kdyz zapnu radio tak i to datum zmizi.
Jinak spokojenost auto mam 2 roky a zatim bez vetsich potizi. Jen podvozek je trosicku tuzsi a na takovou D1 v pravim pruhu v kolejich po kamionech si s timhle autem muze troufnout jen opravdu blazen, je citit kazdej puvodni zel.bet. panel.
To datum, že zmizí při zapnutí radia, to je normal, to tak má byt. A správně jestli je to dobře zapojené, nebo jestli je tam to rádio co k tomu dodával opel, tak se ti na tom displeji zobrazí název stanice nebo frekvence. Já tam mám pioneer a když ho zapnu, tak to místo na displeji je prázdné, v opelu mi tehdy řekli, že to údajně nejde nijak udělat. A nebo se jim nechtělo se s tím rýpat a vymluvili se. Ale myslym, že některé vectry mají ten počítač, kde není tolik funkcí, známej to tak má, nemá některé funkce co mám já, jestli to nedávali podle stupně výbavy, nevim. On má o rok starší 97, motor 1.8 a chudší výbavu. Jinak ty údaje se přepínají na pravé páčce tím že na ni zatlačíš.