anonym posted by:
Taky mám 15 let staré auto. Ale japonské. Mazdu 626. Na budíkách má 171 tkm, ale reál je tak min.300 tkm, s tim vědomím jsem ho před 4-mi lety kupoval. Oproti evropanům z té doby plná výbava (vše v elektrice, ABS, klima - plně funkční atd...). Už druhým rokem chci koupit něco novějšího, ale tohohle je mi líto se zbavovat. Motor 2.0i, sice na dnešní dobu jen 85 kW, ale táhne odspodu, takže přes 3 tis otáček jen při předjíždění. Dlouhodobá spotřeba 7,2-8 l. Závady žádné, jen běžná údržba (náplně, ...
Taky otazka k cemu ti ta plna vybava v mazde dneska je...ABS jedno z prvnich generaci - na hovno, klima asi bude nevykona a dnes jiz nefunkcni, servo mozna bude fungovat a elektrika budiz......me by zajimalo, v cem jezdi ti, kteri tu pisu ze to je odepsanej vrak.....sam mam BMW 635i z roku 1977, taky mi to jede 220, je fakt ze auto je jak z fabriky, brzy pribude recenze a ohrozenej se necitim. Auto me prijde oladatelnejsi a bezpecnejsi (co se jizdy tyce) nez kuprikladu ranault laguna 2002 co ma kamarad, a ta ani tech 220 nejede....brzdy, podvozek, crash test sice nebyl, nerikam ze BMW stare 30 let je bezpecne, ale naproti mazde 626 nebo P11 Nissanu bude lepsi....