anonym posted by:
Taková auta se kupují pro nedostatek financí a nechuť k módnímu zadlužování. Inu ne každý má chuť na setkání s exekutorem, že?
Stará auta mohou sloužit, a to skutečně za pár korun. Kdysi jsem měl BMW 520 6vál patnáct let stáří - a jezdil naprosto v pohodě. Když to porovnám s novou felicií, kterou jsem také kdysi vlastnil, tak jízda byla nesrovnatelně pohodlnější a pořizovací náklady 1/4.
Pokud člověk nemá Žaponce, musí se sem tam smířit s nějakými náklady na opravy, ale stále je na tom lépe, ...
Velká pravda,přesně tak...každý na to nemá a ten pokles cen u nových aut je jen pro bohaté nebo blázny a tím jak se honí ekologie,výkon,spotřeba a auta se dělají čím dál rychleji jsou to větší zmetci až na vyjímky.Nové auto je často jedna z nejhorších investic...navíc až po letech provozu se mnohdy ukáže,které auto a s kterým motorem je skutečně kvalitní,a které je od začátku jen kasička na problémy,ikdyž vypadá krásně:o)Shodou náhod mám dodnes taky šestiválec BMW 520,poprvé budu měnit střední díl výfuku a to má taky přes 15 let,karoserie pozink až oboustranný pozink,dodnes ochranný tuk,nádherný chod motoru.Náhradní díly za pakatel,velká bezpečnost i na dnešní dobu.Mám tři auta a tohle mne snad přežije a navíc vezme i za srdce.