anonym posted by:
Takže Renaulty neexistují? Laguna ale klidně i Mégane GrandTour je zatraceně dobrá volba, ale to by museli redaktoři přemýšlet - pro blby "frantíka nebrat" - ve firmě rotují čtyři Laguny GrandTour 2,2dCi (po 200kkm výměna, už po třetí!) a pět Mégane GrandTour 1,5dCi (po 150kkm výměna, zatím dvakrát) a zatím byly problémy s jednou Lagunou - elektrika - až po výměnu auta... celkem 2miliony kilometrů za šest let, po celé Evropě!!!! Takže, kdo má popdobnou zkušenost s Panzerwageny, Fordovou hniličko...
fakt bombovní auta ty chytráku...dokud nebudeš potřebovat vyměnit žárovku v předním světle co? o pardon, na to je přece servis, konečně jim aspon kolíci dávaj vydělat....Megane? Oj, měl jsem tu čest ho dostat jako služebáka, z té kvalitky zpracování se mi chce přemístit obsah žaludku na vzduch, palubka neslícována, po dvou měsících se z toho loupe potah, lak je jak nějaký smalt, tvrdý, po úderu odletujícich kamenů vypadá jak po krupobití, v servisu to bylo během 2 měsíců snad šestkrát, hoši u Renaultu tvrdí, že je to normál - elektrika, různé klepání od podvozku, něco se odstraní, druhé se objeví.Abych to shrnul, máme jich 8, těch Meganů 1.5dci, všechny jsou více či méně na tom stejně, ujede se souvisle 1000 km a pak na dva dny do servisu s poruchou.Takže, levné pořízení, kvalita snad horší jak staří korejci a ku.ví se co může, a navíc ta romantika měnit v mínus deseti a na sněhu, za blizzardu přes blatník žárovku....to mi opravdu moc aut nenabídne...nazdar