scooter_x posted by:
Samozřejmě, ani když to je plechovka, v které je smrtelná i srážka se psem, kde kvalita všeho je o dvacet let za Merivou, a tak dále a tak dále. Samozřejmě, klidně si Tacumou nebo podobným šrotem jezděte, máte na to právo, stejně jako na to zde vynášet tento vůz do nebes. Obojí ale nezmění nic na tom, že vozidla korejské produkce konce devadesátých let a přelomu tisíciletí, kam patří překvapivě i Tacuma s r.v. 2007, jsou nebezpečné, neekologické, nespolehlivé a (subjektivně) odpudivé vozy. Ale ř...
... možná ještě neekonomické a neergonomické, viďte ...
Prvním příspěvkem jsem měl namysli skutečnost, že tazatelka uvažovala mimojiné o tacumě, která se jí líbí a recenzent napíše článek s 8mi odstavci o merivě a 2mi o tacumě, přičemž polovina popisu tacumy je úvaha o nevzhlednosti auta (jako kdyby tazatelka neměla vlastní oči - mimochodem karoserie byla navržena Pininfarinou, takže možná není tak výjimečné, že se toto auto může někomu líbit).
Asi to trochu přeháníte s pivem (s tacumou nejezdím, ani ji do nebes nevynáším), jen mi přijde vtipné odsoudit auto (mj.) kvůli vzhledu, když vedle stojí totálně fádní meriva.