David V posted by:
V pořádku, já jen, že o ekonomice provozu to právě není, a to ani na tom příslovečném 1. místě, takže nechápu, proč se za tu ekonomiku provozu snaží neustále někdo schovat. Lze prostě jezdit levněji a bez nafty se to obejde. Vem si, že pro takové obchdní cestující se vyplatí do vozu střední třídy nechat namontovat LPG. Stejně jezdí buď sám a když ne, tak do kufru se těch pár šanonů vždycky vejde. Ale stejně si pořád myslím, že těch lidí, co se jim skutečně vyplatí nový diesel je relativně málo.
...
Trosku rozvedu me tu original navigaci, je to i tom, ze clovek nema na nove, ma omezeny rozpocet, treba cca tech 200 tis a ted mate na vyber...super BMW 530D, ktere ale je treba 10 let stare, nebo muzu koupit uplne novy Hyundai i20....a nebo treba to moje oblibene mondeo....dobre pominu fakt, kdo co vyuzije za velikost a tak, ale ja treba mam rad v aute urcitou vybavu, nerikam ze je smrtelne dulezita, ale rad se nechavam rozmazlovat vyhrovanym celnim sklem, automatickou klima, tempomatem, v ESP mit takovou tu jistotu na snehu a vyhrivane sedacky, treba v kuzi nebo latce....a navigace? je to spise jen o vzhledu, mam jinak navigaci v mobilu, ale je to proste jen neco hezkeho a kdyz mate na vyber benzin 2.0 se zakladni vybavou a potom treba 2.2 TDCI v totalne plne vybave vcetne odvetravanych sedacek za stejnou cenu tak pak je pro me volba jasna....jinak k tomu smradu nafty...osobne mam ted accorda 2.2 Vtec, jak sjem rekl, benzin ma taky sve kouzlo, dokonce ji mam na LPG takze naklady mam nizsi nez s mondeem, ale treba co se tyce ovladani auta, pocit bezpeci, vybava, vzhled a proste vsechno tak radeji si koupim zpatky mondeo za 200 nez 4 hondy stare 13 let jako mam ted....neni to jen o nakladech, ktere u te hondy mam pomerne nizke, je to o vice vecech, auto se mi musi libit, byt bezpecne, mit nejakou vybavu a proste musim z nej mit dobry pocit....honda je super, ale je to proste uz 13 let stare auto....a mezi nami, lpg taky pekne smrdi stejne jako nafta :) a ze bych poznal podle smradu v kolene ze je predemnou nafta nemuzu potvrdit, bud mam nasavani na vzduch jinde nebo ty naftaky nesmrdi zas tak, jak se tady tvrdi....myslim fngujici naftaky, ne chipovane a spatne serizene motory....