free78 posted by:
Chápu že většina národa potřebuje specielní zákon i o ranní návštěvě WC, proto vznikl i tento zákon, aby lid prostý věděl, že přes zamrzlá okna nejde vidět a že si je má před jízdou očistit. Jenže co námraza na střeše? Zrovna v těchto dnech došlo třeba na střední moravě k tomu, že padal mrznoucí déšť a auta jsou jakoby zalitá v ledové krustě. To jako mám také nějak sloupávat ze střechy? To je práce tak na hodinu a s nejistým výsledkem, zda to nevezmu i s lakem. Uvědomte si prosím, až budete příště radostně bečet nad dalším "zákonem proti pirátům" že se to může obrátit i proti vám. Policajti potřebují čárky (body za udělené pokuty) jinak nebudou prémie a na dovolenou pojedou tak možná v děšti v listopadu. Takže co udělají? Až dojde k takové situaci jak je momentálně alespoň na střední moravě, tak stačí zastavit prvních 10 aut a 8 z nich bude mít námrazu (opravdu ledová krusta) na střeše. Pokutička. Vymalováno, hotovo. Nevěřím tomu, že policie nemohla "tankisty" koukající průhledem 10x10cm řešit i na základě současné legislativy. Vždyť takový člověk jede vozidlem nezpůsobilým k provozu na pozemní komunikaci. Proč další zákon ? Ještě edit: A napadla mě ještě jedna další věc. Je v zákoně uvedena povinnost odstranit sníh? A kdo určí že to na mé střeše není led ale sníh? Mno, ono se tam asi uvede obojí. Ale představte si jinou situaci. Co když budu mít na autě bahno. Otřu tankistický průhled 10x10cm a pojedu. Samozřejmě vše bude vpořádku, protože zákon přece hovoří o sněhu. Příznivci "protipirátských zákonů", nemáte ze zablácených aut strach? Nechce to další zákon?
Kdepa to mám podepsat?
. Přesně takhle jsem to myslel... Bohužel naše zákony nejsou dělané "pro lidi", ale pro orgány státní správy, aby věděly, co přesně mají postihovat. Protože logické přemejšlení je speciálně u PČR snad zakázaný