lojza posted by:
mestsky to je odpad ze statni policie, proste neschopni lidi, kteri nemeli na to stat se statnim cajtem.Za chvili bude vybirat pokuty i ochranka v tescu ty vole
Je fakt, že když jsem pracoval u MP našlo v jejich řadách dost omezených strážců zákona. Ale ať už jsem pracoval kdekoliv, tak všude se vyskytují stejní rádoby odborníci a je jedno jestli je to u MP ve stavebnictví nebo u PČR. Z výše uvedených příspěvků jsem se nedozvěděl zhola nic o důvodech k tomu proč je celá MP tak špatná. Názor, že k MP chodí jen ti co se nedokážou dostat k PČR je zcestný. A to z toho důvodu, že MP zaměstnává velkou řadu bývalých policistů co odešli po deseti letech z výsluhou, protože se to už u PČR nedalo už nedalo vydržet.Nadávat umí každý. Jediný rozdíl je v tom, že u veřejných povolání jsou zaměstnanci více na očích. A pokud je to státní sektor, tak každý si jen stěžuje, že si nás platí. Ruku na srdce, kolikrát si každý z nás koupil špatný výrobek, nebo zaplatil za službu, se kterou nebyl spokojen. Jsou to taky jen lidi, špatní a dobří.
K článku autora jen toliko. Jsem rád, že MP má větší pravomoci, protože vymyšlenou byrokracií těch rádoby odborníku u PČR a ve sněmovně, je PČR přetížená papírováním. Jen souhlasím z názorem, že MP musí projít stejným vzdělávacím systémem jako je u PČR a vše by mělo přejít pod jednotný systém. Ne každý pes jiná ves. Bohužel je to ještě běh na dlouhé traťě.