Martin posted by:
Ja odporúčam prečítať si ešte článok, ktorý je prevzatý práve z Tipcarsu, a vôbec to v ňom nevyzera, že Primera P12 je zlé a nekvalitné auto, práve naopak. Tu je odkaz: http://auto2.zpravy.cz/clanek_lidovky.php?id_clanek=307
Všetkým kritikom ešte odporúčam previezť sa, a až potom hodnotiť. Taktiež si všimnite výbavu, veď ktoré auto má štandartne obrovský farebný display, a mnoho ďalších zaujímavých prvkov výbavy a popritom je na trhu ojazdených vozidiel prístupný vo veľmi priaznivých cenách. Eš...
Koukam, ze zaklinadlo TUV stale funguje. Asi po stopadesateseste opakuji, ze vysledek TUV je pro kupujiciho ojetiny zcela irelevantni informace.
Kdyz jsme u tech cen. Zkuste si polozit otazku proc tri roky stary vuz stredni tridy v plne vybave s pomerne silnym dieselem a aktualni model se prodava jako neprilis jeta ojetina jiz nekde kolem 250.000Kc, kdyz srovnatelna konkurence stoji minimalne o padesat a vice tisic penez vice.
Jinak ten test je dobre PRrko. Prohlasit o Primere, ze je to prakticky kombik, ackoliv ma mensi prostor na zavazadla nez hatchback, to je opravdu bomba! Mimochodem i dealer u Nissanu mi sam tvrdil, ze kupovat kombik je nesmysl, protoze se do nej nic nevejde a lidi je berou jen jako N1.