anonym posted by:
Mám záujem kúpiť Nissan Primeru len kombi od r.v. 2000 a vyššie s motorom 1,8 benzín.Poprípade-okrajovo s dobrou výbavou a za dobrú cenu aj s motorom 1,6.V predošlých recenziách som sa nič nedočítal o motore 1,8. Ako je to s jeho výkonom na tú hmotnosť u toho auta,krútiacim momentom,prípadných ,,muchách" a spoľahlivosti??? Poprípade aký olej do toho má ísť,pokiaľ by som sa nedostal k autu so servisnou knižkou?Už som sa stretol aj s názorom,že agregáty 1,8 veľmi vydarene neboli.Vraj ich veľa konč...
Zdravim pani, uz niekolko dni surfujem na nete, mam zaujem kupit starsie spolahlive auto. Vase recenzie, clanky a diskusie mi pomohly, takze som nakoniec zvolil tohto "japonca". Mam vyhliadnute dva vozy, oba 2,0 (103kW) : 1.voz rv 2001, najazdene 145000, verzia comfort, 2. voz: prevodovka CVT, rv 2000, 105000, verzia elegance, drahsie o 20000sk. Prvy voz si mozem vyskusat, ma celkom slusnu vybavu (aj xenony), druhy je vsak dovoz. Rad by som pocul Vas nazor, ak ste niekto jazdili s tymito autami a mate moznost porovnat ich (ak sa to vobec da...). Zaujimaju ma skor negativne vlastnosti. Srdecna vdaka.
dusan
p.s: ako je to s jazdnymi vlastnostami kombika? len pre zaujimavost, v porovnani so sedanom alebo liftbackom...vdaka