0
back

diskuze k tématu: Nissan Primera P11C 2.0 CVT M6

category of topic classification: poradna, jaký typ motoru vybrat, servisní náklady, technické dotazy, japonská vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 29.05.2007 00:12, Pékný článek
anonym posted by:
to není prdel ale pravda.protože primera P11 spotřebovává akorát benzín.ostatní auta i náhradní díly.a je to tak a basta.
Musím se pana Vaculíka zastat a myslím, že jeho názory vycházejí ze znalostí a ne z nějakému odporu ke koncernu. Samozřejmě tato auta mají i své výhody za největší bych označil nízkou ztátu hodnoty především díky až příliš dobré reputaci lidí s neznalostí problematiky. Sám se o auta zajímám už od dětství a postupně měním i já názory s přibývajícími zkušenostmi. Japonská auta a to nejen Primeru považuji za velmi spolehlivá, některá i vzhledově pěkná (skoro všechny Hondy, Galant od 97, Mazda 323 a podle mě i Primera) jen ty interiéry jsou vzhledově slabší především u Hondy ale i u ostatních. Podotýkám, že mluvím o autech vyrobených v 90-tých letech. Tato auta měla daleko vyspělejší podvozky než evropská konkurence a proto z důvodu cenové konkurenceschopnosti měla tak spartánské interiéry. Toto však průměrný český člověk nevidí a ani ho to nezajímá. Vše je o preferencích, já si raději koupím třeba zmiňovanou Primeru z roku 96, než o čtyři roky novější Oktávku, svezu se mnohem líp (myslím tím, že mám z jízdy radost) a ještě ušetřím polovinu ceny a následný servis rozhodně dražší taky nebude. Zároveň vím, že většina lidí upřednostní Oktávku, ale je to jejich volba, jejich peníze, tak to nebudu nikomu rozmlouvat. Toť můj názor
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 16.11.2007 00:09, Prosíííííííííííííííím
Mám záujem kúpiť Nissan Primeru len kombi od r.v. 2000 a vyššie s motorom 1,8 benzín.Poprípade-okrajovo s dobrou výbavou a za dobrú cenu aj s motorom 1,6.V predošlých recenziách som sa nič nedočítal o motore 1,8. Ako je to s jeho výkonom na tú hmotnosť u toho auta,krútiacim momentom,prípadných ,,muchách" a spoľahlivosti??? Poprípade aký olej do toho má ísť,pokiaľ by som sa nedostal k autu so servisnou knižkou?Už som sa stretol aj s názorom,že agregáty 1,8 veľmi vydarene neboli.Vraj ich veľa končí úplne odpísaných - doslova KO.Ak by mi niekto vedel poradiť,bol by som rád.Veľmi by mi to pomohlo pri hľadaní takého to auta s tým najspoľahlivejším-osvedčeným motorom.Ten dvojliter by som v podstate pri používaní auta v mojích podmienkach ani poriadne nevyužil.Ďakujem za každý postreh, radu-za všetko overené v praxi.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 03.04.2008 11:23, Primera 2,0 alebo 2,0 CVT
anonym posted by:
Mám záujem kúpiť Nissan Primeru len kombi od r.v. 2000 a vyššie s motorom 1,8 benzín.Poprípade-okrajovo s dobrou výbavou a za dobrú cenu aj s motorom 1,6.V predošlých recenziách som sa nič nedočítal o motore 1,8. Ako je to s jeho výkonom na tú hmotnosť u toho auta,krútiacim momentom,prípadných ,,muchách" a spoľahlivosti??? Poprípade aký olej do toho má ísť,pokiaľ by som sa nedostal k autu so servisnou knižkou?Už som sa stretol aj s názorom,že agregáty 1,8 veľmi vydarene neboli.Vraj ich veľa konč...
Zdravim pani, uz niekolko dni surfujem na nete, mam zaujem kupit starsie spolahlive auto. Vase recenzie, clanky a diskusie mi pomohly, takze som nakoniec zvolil tohto "japonca". Mam vyhliadnute dva vozy, oba 2,0 (103kW) : 1.voz rv 2001, najazdene 145000, verzia comfort, 2. voz: prevodovka CVT, rv 2000, 105000, verzia elegance, drahsie o 20000sk. Prvy voz si mozem vyskusat, ma celkom slusnu vybavu (aj xenony), druhy je vsak dovoz. Rad by som pocul Vas nazor, ak ste niekto jazdili s tymito autami a mate moznost porovnat ich (ak sa to vobec da...). Zaujimaju ma skor negativne vlastnosti. Srdecna vdaka.
dusan

p.s: ako je to s jazdnymi vlastnostami kombika? len pre zaujimavost, v porovnani so sedanom alebo liftbackom...vdaka
respond
  1 ... 3 4 5

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.