David V posted by:
Rozumím Ti, kvůli takovým vemenům v Loganu mám silný auto. Když se někdo táhne a rozhodnu se ho předjet, tak je mi často jeho motorizace předjížděného buřt. Dám za 3 a zadupnu plyn a je mi fuk, že jsem započal předjížděcí manévr v 70-ce a dokončuju ho ve 130-ce, protože mi na to vemeno šláplo a chce závodit. Já to tam mám celkem hned.
jasne, ale toto bol za prve lejak, za druhe tolko vykonu nemam je to 1,4 hoci nie je slaba ale nie je to delo ale ten princip ma sere, proste o co mu islo? Nechapem akoze niekto si dovolil vo Fabii obiehat? Asi chodi na taketo fora pod anonymom a machruje. Je zaujimave, ze ked sa veziem v X5, tak nikto toto neskusi - jasne hierarchia na ceste je prirodzena...a to ta X5 je tiez v nafte, ked sa veziem v oldtimeri tak samoska, ze ci idem 90 alebo 120 tak ma kazdy musi predbehnut...je mi to jedno ale musi a musi aj ked ja potom musim kvoli nemu brzdit lebo sa treba vopchat predo mna aby sa celne nenadrbal do oprotiiduceho auta...Najlepsie by bolo, keby si vela ludi auto nemohlo ani dovolit...je to otras na tych cestach, normalne je vidiet kto ako soferuje aky je dementny...