A4 posted by:
Já bych dokonce navrhoval tyhle diskuze úplně zrušit. No co, člověk se z nich dozví většinou stejně velký kulový. Tahle diskuze měla být o almeře, jenže hned první příspěvek obsahuje narážky na VW, toho se pak chytnou další, takže nakonec je z toho opět klasickej flame koncerňáci x antikoncerňáci. Že to furt někoho může bavit...
Ale někdy se člověk pobaví. K Almeře mohu říct pouze pár věcí:
1) Jednou mě v ní kolega vezl, dojem špatný nebyl, auto jelo potichu (po městě přes hrby a koleje) a líné se mi nezdálo.
2) Po nastartování zahučel napínák řetězu, ale jen na pár vteřin než se systém natlakoval.
3) Řadicí páka je trochu nevzhledná, ale při jízdě na ni stejně člověk nemá koukat.
4) Když jsem vystupoval, tak mě velmi překvapilo, jak jsou lehké dveře.
A jeden kamarád má Almeru Tino s motorem 1.8 a žere mu olej. On je chudák (tím myslím, že není technik, čili je ten tipický koloušek v bazaru) doktor, takže se hrabe jinde než v autech, tedy u moderního auta olej nesledoval a švihl motor. Má nový nebo možná opravený, ale olej se mu stejně ztrácí. Kromě toho je s autem spokojen a servis nenavštěvuje. I když mezi náma, spotřeba oleje by mě lezla dost na nerva.