0
back

diskuze k tématu: Nejvhodnější rodinný vůz do 250 tisíc

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, jaký typ motoru vybrat, technické dotazy, japonská vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 27.02.2006 12:06, Renault Megane Combi
Rěšil jsem také problém se 3 autosedačkami + velký kufr a k naprosté spokojenosti jsem si koupil Renault Megane Grandtour rv. 2000 . V úvahu ještě připadal Peugeot 406 Combi který má taktéž všechny pásy vzadu tříbodové.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 28.02.2006 10:47, RE: NAč?
pepa posted by:
Polovina lidí na zemi nemá co jíst a člověk, co má všeho nadbytek, si z nich dělá srandu. Nestydíte se? Jsem celkem rád, že jsem vám šlápl na kuří oko. Konzumujete více než je nutno, Pepe.
S fórama jste začal Vy. Jinak se nestydím, moje BMI (body mass index) je celkem v pořádku, a co se týče auta, vybíral sem podle testů NCAP, poču airbagů, velikosti kufru atd. Podotýkám, že i takhle je pro nás auto někdy malé (teď se chystáme na lyže). Z vašich poznámek je dostatečně zřejmé, že si ani s pohodlím, ani s bezpečností Vaší i Vašich blízkých moc hlavu nelámete. Takže Vám přeju, aby si náhodou Váš anděl strážný nedal šlofíka. P.S. kuří oka nemám, svědomí mám čisté.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 28.02.2006 16:23, RE: NAč?
Pepe posted by:
S fórama jste začal Vy. Jinak se nestydím, moje BMI (body mass index) je celkem v pořádku, a co se týče auta, vybíral sem podle testů NCAP, poču airbagů, velikosti kufru atd. Podotýkám, že i takhle je pro nás auto někdy malé (teď se chystáme na lyže). Z vašich poznámek je dostatečně zřejmé, že si ani s pohodlím, ani s bezpečností Vaší i Vašich blízkých moc hlavu nelámete. Takže Vám přeju, aby si náhodou Váš anděl strážný nedal šlofíka. P.S. kuří oka nemám, svědomí mám čisté.
Na lyže mám na střeše rakev. Rozdíl mezi malým autem a čtyřkolkou je v tom, že vás tahají z méně přístupných míst... jestli mi rozumíte. Přeji pěkný den a kvalitní spánek jinde než za volantem. Čert nikdy nespí
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 03.03.2006 09:12, RE: NAč?
pepa posted by:
Na lyže mám na střeše rakev. Rozdíl mezi malým autem a čtyřkolkou je v tom, že vás tahají z méně přístupných míst... jestli mi rozumíte. Přeji pěkný den a kvalitní spánek jinde než za volantem. Čert nikdy nespí
Na lyže - myšleno na pobyt, takže to není jenom o prknech. Pro malé děti taky sáňky, boby, kočárek (tandem pro 2 děti). To jsou všechno věci, které za sebou musíte tahat v přívěsu, nebo poslat vlakem. A tu bezbečnost, jak sám víte, prostě nevodkecáte. Takže už konec.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Tuesday 07.03.2006 13:12, RE: NAč?
Pepe posted by:
Na lyže - myšleno na pobyt, takže to není jenom o prknech. Pro malé děti taky sáňky, boby, kočárek (tandem pro 2 děti). To jsou všechno věci, které za sebou musíte tahat v přívěsu, nebo poslat vlakem. A tu bezbečnost, jak sám víte, prostě nevodkecáte. Takže už konec.
Rád máte poslední slovo, co?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 31.03.2006 12:49, RE: bez předmětu
anonym posted by:
a co treba zafira nebo multipla?
A co takhle Kangoo, Partner, Berlingo ?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 18.03.2007 17:33, auto pro taxi
Dobrý den, prosím o radu jaké vybrat auto s nejnišší možnou pořizovací cenou s malými náklady na provoz. A aby vyhovovalo požadavkům zákazníkům..... prostor, pohodlí atd. Pokud se veší databázi nějaké takové auto nachází, tak vám děkují za radu ......
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 15.07.2007 01:55, RE: NAč?
pepa posted by:
jsi namyšlený buržuj, ale my to z tebe vymlátíme, jen co se to otočí a o tom nepochybuj - je nás moc a už nás začínáte srát
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 15.07.2007 01:56, RE: NAč?
pepa posted by:
pepe, ty vocasi blbej...
respond
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.