Obecně -kvalita Mazdy:
protože mujsím brzy odjet, tak jen stručně o ové MAZDA 6 verze 2010:
jak jsem psal, toto auto se mi dyzajnově líbí a jelikož mám momentálně dvě japonská auta doma (Subaru, jedno 2,0R a druhé SpecB 3,0R), zamýšlel jsem jednou za čas pořídit si zase zcela nové auto, proč ne? Jsem si říkla, když jsem šel k prodejci na audienci.
Tak navrch huj a vespod fuj:
- zpracování lemů-jak jsem psal-slovem tragedie přes celý profil Mazdy včetně CX-7/9
- nedostříkané krycí plechy (konkretně přední blatníky v motorovém prostoru
- takové groty na výliscích (opět přední blatníky), že se člověk pořeže - stalo se mi!!!
- nedostříkané vniřní lemy dveří - konkretně u zadních dveři kolem protizámku dveří - jen zaprášeno, nez lesku, obě strany a au více aut, tedy ne náhoda.
-provedení krycích textilií v kufru - na úrovni Forda focuse z r. 1999, co má můj táta (u auta za 3/4 mega, ehm, tdy...)
-velice slabá vrstva laku - časté stížnosti a reklamace od majitelů, co jezdí (musí) na myčky
Tak to i moje kdysi bývalá Oktávka I i II byla v tzomot ohledu o opravdu notný kus vpředu aslovo koroze neexistovalo, zatímco u Mzdy se skloňuje v 8, nejen v 7!! pádech.
Jinak motory celkem OK, ale jen benzíny, nafta je tragedie zcela evidentní od potíží s DPF, přibýváním oleje díky průniku nafty doněj, konče. A pka klasika vstřiky, kalibrace, a už se to veze.
Eeeé, jsem spokojen se SUbaru-tam totiž je problémů fakt mini,mum a jsem rád, že jsem MPS byť s obrovskou ztrátou po 2,5 letech prodal a a ni toho nelituji.
Jsou tu jistě překlepy, tak aby někdo zase neblábolil o gramatických chybách. Ty tu zcela jistě totiž nejsou