anonym posted by:
Já jsem si ji koupila v únoru a je to fakt mazlík, po staré dobré 121 (ještě ta kulatá), je to moje druhá mazdička. Nedám na ni dopustit.
Myslim že chybu si neudělala, ačkoli to prověří teprve čas. Ale tohle auto se povedlo a například pro dvě osoby bohatě postačí. Rozhodně lepší volba nežli Fabia s odost slabším motorem. Nekritizuji Fabie ale na motorech je tohle auto odjebaný, ačkoli podvozkově i kvalitou je na tom dobře.
To Mazlinka dostala alespoň odpovídající motorizaci, moc dobrej podvozek na to že jde o malý vůz, super spotřeba, krásná a co víc si přát. Snad půjde ve stopách ostatních modelů Mazdy i co se týče spolehlivosti. I tohle zatím vypydá velmi slibně.
Hledat malý vůz coby konkurenta Fabií, různých Hyundaů atd. tak neváham a jdu do ,,Dvojky". Díly nemá cenu u novýho vozu řešit, to je blbost, ale i tak to není žádný neůnosný peklo. Dyť ty originální díly sou kolikrát dražší na Škodu, než na některý Japonečky. Ato mi věřte. Dyť na Civica sou některý díly stejně drahý a mnohdy i levnější, i když jde třeba jen o deseti kotuny, nebo stokoruny.
Rozhodně bych se Mazdy nebál, je to skvělý auto. Ostatně jako další modely automobilky.
Jo a momentálně nevlastnim žádnou Mazdu, to jen pro rejpaly :)
Ale mam v plánu Šestičku :) Opelů, VW, Fordů, Renaultů, atd. mam vážně už dost. Nissany, Toyoty, Mazdinky mě nikdy nezlamaly, hlavně ve splehlivosti, výdrži, a přijdou mi ty auta takový hravější no :)