anonym posted by:
přesně tak jde jen o techniku. Prostě nevím proč by tam 6 nemohla být..to že se to nedělalo je věc druhá...To že auto stojí jen 15tisíc a nesvítili mu zadní světla to není nic strašného..Ovšem bych se to snažil dát dohromady..Já nevím tady jezdí tolik vraků a hrát si tady na to jak je někdo nezodpovědný to je nesmysl...Ano mělo by být přísné STK aby nejezdily nebezpečné vozy ale jinak je to stejně jen a jen o lidech jak se na silnici chovají...Libor
No já nepíšu anonymně, ale na druhou stranu zase nemám potřebu se tady zviditelňovat tím, že budu psát, jak mám staré auto, jaký model a jaké barvy, to mi přišlo trochu maloměšťácké. Myslím, že je tady spousta majitelů zánovních a opravdu bouráků, co sem nebudou psát barvu a rok, jako pán s Octávií
)) Ale o tom jsem nechtěl psát, chtěl jsem jenom říct, že jezdím docela dost a na našich silnicích vidím tolik různých střepů, že nějaká stará lancia mě nechává klidným. Když vidím tolik trabantů, 120tek a jiného smetí, co dostaly STK jenom na dobré slovo, tak vážně nevím, co tady řešíte. Nikdo s tím nic nenaděláme a můžeme se jenom modlit, aby nás takový střelec někde netrfil.
Osobně mám ale daleko horší zkušenosti s obchodními zástupci s pomalovanými fábiemi HTP, které honí na hranici jejich nevalného výkonu a předjíždějí, jako šílenci a za každou cenu. Jo a taky s tím nic nenaděláme, tak co