Foxtro posted by:
Jde o to, že je to vyloženě auto pro přítelkyni, která prostě chce automat. Nechápu proč se tady neprodává víc aut s automatem na normální ježdění, nemyslím ty malé auto do měst. Scudo je moje a s tím nebude jezdit. Další věc, děti jsou už starší. Jen holka má podsedák. To případné třetí dítě by bylo v sedačce.Byl jsem se dívat ve Fordu a ve Škodovce proztím a například nový Focus je krásný a má velký kufr i na kočárek. Ale začíná to na 400... Fábka kombi má také docela v pohodě kufr, výbava stylo nějakých 370 tis., Ale vůbec netuším jaké držáky jsou ty převodovky automatické v těch autech. Spaceback taky dobrý, nový kolem 400tisíc. Takže třeba starší max dva roky, malý nájezd se sehnat něco dá. Díval jsem se taky na i30 v automatu, co jsem četl recenze, tak je to líné.
Ohledne focuse zrovna mam doma 1.0 ecoboost protoze moje mondeo je v servise...nicmene byl jsem strasne mile prekvapeny tim motorem vubec jsem necekal ze bude takovy jaky je auto je s nim agilni dobre na brzdach spotreba podle stylu +- kolem 6 dalnice od 130 roste vyrazne spotreba...jinak na www.brnocar.cz maj docela za solidni ceny skladovny nebo predvadecky co zacinaji na 300